Welcome Fair Welcome Fair

Welcome Fair -opiskelijamessut järjestetään osana LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun orientaatioita. Messuilla osallistuvat sidosryhmät ovat luoneet Zoom tai Teams-linkit, johon uudet opiskelijat voivat mennä vapaasti kysymään kysymyksiä tai tutustumaan tahoihin ihan muuten vaan. Osallistujille suositellaan käytössä olevien sovellusten käyttöönottoa ennen messujen alkua. Ohjeet sovellusten käyttöön löydät alta.

Zoom-ohje

Teams-ohje

 

Messulinkit:

MOVEO ja Motiivi - MOVEOn aamujumppa alkaa klo 10.00 eli kaikki mukaan jumppaamaan! Klo 10.20 - 12.30, linkistä vastaillaan MOVEOn ja Motiivin toimintaan liittyviin kysymyksiin.

LOAS

Lappeenrannan kaupunki - Lappeenranta offers exciting experiences and attractive places to visit all year round. We´ve prepared a bucket list for you consisting of things you should experience during your time in Lappeenranta, this bucket list will hopefully give you a better idea of what goes on in our city and help you familiarize yourself with Lappeenranta. You are welcome to visit us in Welcome Fair and find out more about our lovely city! You can find a Lappeenranta Bucket List here!

LUT & LAB Urapalvelut - Tervetuloa tutustumaan LUT&LAB Urapalveluihin! Urapalvelut hyödyttävät sinua opintojen alusta työpaikan saamiseen asti 😊.

OP - Askarruttaako pankkiasiat? Onko vakuutukset kunnossa?  Kiinnostaako työskentely OP:ssa? Tule tutustumaan OP Etelä-Karjalan messupisteeseen.

LUT-tiedekirjasto

ESN Lappeenranta

Oppilaitospastorit

LUTES - LUTES on opiskelijoiden yrittäjyysyhteisö, jonka tavoitteena on lisätä yrittäjähenkisyyttä kampuksella sekä koota yhteen samanhenkisiä opiskelijoita.

Vaihto-opiskelu (LUT-yliopisto) (Passcode: 667446)

Vaihto-opiskelu (LAB-ammattikorkeakoulu) (Passcode: 695807)

Kielikeskus (Passcode: 384335) - Kieli- ja viestintätaidot ovat erittäin tärkeitä työelämätaitoja! Tervetuloa kysymään lisätietoja ja kuulemaan lisää.

Martat - Tutustu Marttojen messuaiheisiin etukäteen täältä.

TEK (Passcode: 883829) - TEK on tekniikan alan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden järjestö, joka tarjoaa monipuolisia jäsenpalveluita ja etuja jäsenilleen. Tarjoamme niin tukea, koulutusta kuin konkreettisia apuja työnhakuun, oman uran löytämiseen, palkkaukseen ja oman itsesi kehittämiseen. Tule moikkaamaan TEKin Tykkiä Nooraa ja kuulemaan mistä omat jäsenedut ja TEKin muut palvelut löytyy. Ständillä voi myös jutella niin TEKistä, opinnoista, opiskelijaelämästä kuin teekkarikulttuuristakin.

Kaplaaki (Passcode: 768391) - Tuotantotalouden kilta

Opintopsykologit (Passcode: 862553) - Opintopsykologit ovat messuilla päivystämässä klo 11-12.

LTKY - LUT-yliopiston Ylioppilaskunta