«Takaisin

URAKYSELY LUT:n OPISKELIJOILLE

URAKYSELY LUT:n OPISKELIJOILLE https://careertest.universumglobal.com/s/19filappenrantauniversityoftechnology

 

Haluamme LUT:ssa varmistaa, että opiskelijamme saavat parhaat mahdolliset taidot ja valmiudet työuralle siirtymiseen valmistumisensa jälkeen. Opiskelijoilta saatava palautetieto auttaa meitä parantamaan toimintaamme ja kehittämään mm. urapalveluitamme.

Toivottavasti voit käyttää vähän aikaasi ja vastata LUT:n ja Universumin yhteiseen urakyselyyn. Kyselyyn vastaaminen on täysin anonyymia. Sen kautta saamme tietoa opiskelijoiden uratoiveista ja kuinka hyvin LUT on auttanut valmistautumisessa työuraa varten: mitä taitoja ja valmiuksia opiskelijamme arvostavat ja miten hyvin olemme onnistuneet niiden kehittymistä tukemaan. Saamme palautetta myös LUT:n urapalveluista ja muista työelämäyhteyksistä sekä kanavista, joiden kautta opiskelijat haluavat saada työelämää koskevaa tietoa.

Vastauksensa perusteella jokainen vastaaja saa tietoa omasta uraprofiilistaan ja sopivista työpaikoista ja aloista.


Urakysely avautuu tästä:  

https://careertest.universumglobal.com/s/19filappenrantauniversityoftechnology

 

Annamme mielellämme lisätietoja kyselystä
Janne Hokkanen, opintoasioiden johtaja
Annikka Nurkka, laatupäällikkö

 

Universum on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Yhteistyössä LUT:n kanssa Universum toteuttaa jokavuotisen globaalin Career Testin yli 2000 eri korkeakoulussa. Uratestin tavoitteena on yhdistää opiskelijat heille ihanteellisimpien yritysten kanssa sekä auttaa heitä tulevaisuuden uravisioissaan.

http://universumglobal.com/.