«Takaisin

Opiskelijahyvinvointikysely

Heippa opiskelija!

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten haluamme tietää, mitä sinulle kuuluu ja miten opiskelusi sujuvat näinä poikkeuksellisina aikoina. Viime vuosi on ollut monella tapaa outo ja haastava, kun tapahtumat on peruttu ja opinnot ovat siirtyneet kampukselta kotiin.

Me hyvinvointitiimiläiset yhdessä LTKY:n ja KOEn kanssa olemme valmistelleet opiskelijahyvinvointikyselyn, johon pääset vastaamaan alla olevasta linkistä.
https://link.webropol.com/s/hyvinvointikysely-studentwellbeingsurvey


Kyselyyn voi vastata (17.3–5.4) ja vastaukset analysoidaan kevään aikana. Haluamme kehittää toimintaamme vastaamaan juuri sinun ja muiden opiskelijoiden tarpeita, joten osallistumisesi on meille erittäin tärkeää. Kyselyyn vastataan täysin anonyymisti.

Jos haluat jutella hyvinvoinnista enemmän, sairaanhoitajaopiskelijat Saska Kurki ja Kaisa Jalli etsivät haastateltavia opinnäytetyötutkimukseen. Haastatteluun osallistuneille tarjotaan mahdollisuus osallistua maksuttomasti Firstbeat-mittaukseen (arvo 200€). Jos kiinnostuit tästä, ota yhteyttä kaisa.jalli@student.lab.fi tai saska.kurki@student.lab.fi