«Takaisin

Skinnarilan kampus suljetaan opiskelijoilta kahdeksi viikoksi

LABin ja LUTin Skinnarilan kampuksen opiskelijoiden keskuudessa on viime päivinä ilmennyt kymmeniä koronavirustartuntoja kytkeytyen Holiday Club Saimaa -kylpylän koronavirusketjuun.

Vaikka 15.–20.2. ajalta ei tällä hetkellä ole tiedossa kampusaltistuksia, niiden riski on kohonnut suuren kokonaistartuntamäärän vuoksi.

Keskeytämme varotoimena kaiken LUTin ja LABin Skinnarilan kampuksen lähiopetuksen maanantaista 22.2. alkaen. Lähiopetuksen sulku jatkuu perjantaihin 5.3. saakka.

Kampus on seuraavat kaksi viikkoa opiskelijoilta kokonaan suljettu. Opiskelijoiden sähköiset avaimet poistetaan toiminnasta 22.2.–7.3. ajaksi.


Suurin osa opetuksesta on jo marraskuusta 2020 saakka järjestetty etäopetuksena. Lähiopetusta on järjestetty vain välttämättömissä oppiaineissa tarkoin turvajärjestelyin (esimerkiksi laboratorio-opetus, taito- ja taideaineiden opetus).

Exam-tenttitila pidetään käytössä erillisen sisäänkäynnin kautta. Tiedotamme muista tenttijärjestelyistä keskiviikkoon 24.2. mennessä. Kurssien vastuuopettajat tiedottavat kurssiensa järjestelyistä erikseen.

Selvitämme mahdollisuutta järjestää tiedekirjastoon lainaus- ja palautuspalvelun sulun ajaksi. Tiedotamme tästäkin keskiviikkoon 24.2. mennessä.