«Takaisin

Myynnin webinaareja 21.1. ja 29.1.

Webinaari: Näin onnistut myynnissä

Mitä kaupanteko koronan keskellä opetti, mikä yllätti ja osoittautui haasteelliseksi sekä mitkä asiat tulevat jäämään osaksi myyntiä myös poikkeuajan jälkeen.

Webinaarissa on esillä modernin myynnin myyttejä: mitkä ajatusmallit estävät kasvun aikaansaamista sekä miten myyt ja vakuutat asiakkaat ilman kasvotusten tapahtuvia kohtaamisia digitaalisen ja sosiaalisen myynnin peruspilareilla.

Webinaarin asiantuntijana sosiaalisen myynnin (Social Selling) sanansaattaja, myyntivalmentaja ja puhuja Sani Leino.

Ilmoittaudu mukaan ja saat linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Linkin kautta voit osallistua tapahtumaan, joka järjestetään Kasvu Open -yhteisössä. Tapahtumasivulla voit tutustua aiheeseen ja jättää ennakkokysymyksiä.

Webinaari: Huomisen myynti

Myyntityö on monipuolista ja myynnillisiä tehtäviä esiintyy lähes joka työroolissa. Mitkä taidot ovat huomisen myynnin ytimessä? Miten voit jo opintojesi aikana varmistaa, että myyntiosaamisesi on tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaa?

Huomisen myynti -virtuaalitapahtuma on Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen järjestämä modernin myynnin ihmistaitoihin ja pehmeisiin arvoihin keskittyvä puhujatapahtuma.

Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma järjestetään perjantaina 29.1.2021 klo 8.30 - 12.30.

Tapahtumassa kuullaan huippuasiantuntijoiden kertomana sisäisestä motivaatiosta ja luovuudesta, vuorovaikutuksesta, vastuullisuudesta ja työn murroksesta myynnin näkökulmasta. Puhujina tapahtumassa ovat mm. LUTin tuore myynnin professori Jonna Koponen sekä LUTin alumni Jaakko Sahimaa.

Neljän ajatuksia herättävän puheenvuoron lisäksi osallistuja saa tapahtumasta mukaansa asiantuntijoiden luomat materiaalit, joiden avulla teemoihin voi palata omassa arjessa. Opiskelijalle tapahtuma avaa uusia näkökulmia tulevaisuuden työhön ja mitkä pehmeät taidot ja tekijät korostuvat työelämässä. Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan: https://ssl.eventilla.com/huomisenmyynti .