«Takaisin

Huomisen myynti -virtuaalitapahtuma 29.1.2021 klo 8.30–12.30

Myyntityö on monipuolista ja myynnillisiä tehtäviä esiintyy lähes joka työroolissa. Mitkä taidot ovat huomisen myynnin ytimessä? Miten voit jo opintojesi aikana varmistaa, että myyntiosaamisesi on tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaa?

Huomisen myynti -virtuaalitapahtuma on Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen järjestämä modernin myynnin ihmistaitoihin ja pehmeisiin arvoihin keskittyvä puhujatapahtuma.

Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma järjestetään perjantaina 29.1.2021 klo 8.30–12.30.

Tapahtumassa kuullaan huippuasiantuntijoiden kertomana sisäisestä motivaatiosta ja luovuudesta, vuorovaikutuksesta, vastuullisuudesta ja työn murroksesta myynnin näkökulmasta. Puhujina tässä tapahtumassa ovat muun muassa LUTin tuore myynnin professori Jonna Koponen. Mukana myös LUTin alumni Jaakko Sahimaa.

Neljän ajatuksia herättävän puheenvuoron lisäksi osallistuja saa tapahtumasta mukaansa asiantuntijoiden luomat materiaalit, joiden avulla teemoihin voi palata omassa arjessa.

Opiskelijalle tapahtuma avaa uusia näkökulmia tulevaisuuden työhön ja mitkä pehmeät taidot ja tekijät korostuvat työelämässä. Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan: https://ssl.eventilla.com/huomisenmyynti .