«Takaisin

Ilmansuojeluyhdistyksen stipendihaku dl 31.5.2018

Ilmansuojeluyhdistys ry tukee ilman- ja ilmastonsuojeluaiheista opiskelua tarjoamalla vuosittain yhden tai kaksi 250€ arvoista stipendiä ansioituneille ilman- tai ilmastonsuojeluaiheisille opinnäytetöille, jotka ovat valmistuneet viimeisen vuoden aikana, 1.6.2017-31.5.2018. Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Lappeenrannassa järjestettäville Ilmansuojelupäiville 21.-22.8.2018 matka- ja majoituskustannuksineen. Stipendi jaetaan Ilmansuojelupäivillä, jossa palkitulla on mahdollisuus esitellä työtään. Stipendin saava henkilö kirjoittaa työstään myös artikkelin Ilmansuojelu -lehteen, mikä on stipendin maksun ehtona. Stipendihaku ei koske väitöskirjatöitä.

 Stipendiä haetaan lähettämällä opinnäytetyö ja opinnäytteen arvostelu PDF -muodossa sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@isy.fi 31.05.2018 mennessä. Hakuviestiin on hyvä selkeästi kirjoittaa hakijan yhteystiedot.

 Palkitsemispäätöksen tekee yhdistyksen hallitus, joka voi halutessaan käyttää myös ulkopuolisia asiantuntijoita päätöksen tukena. Hakijoille tiedotetaan palkitsemispäätöksestä kesäkuun lopulla asiasta sähköpostitse.

 Lue lisää stipendeistä ja yhdistyksen toiminnasta.