«Takaisin

Mentorointiohjelma tekniikan alojen naisopiskelijoille

Haluaisitko luoda kontakteja työelämään ja saada apua & sparrausta esimerkiksi työnhakuun tai oman urasuunnan löytämiseen? Kaipaatko kokeneen työelämäosaajan tukea ja kannustusta? Tule mukaan LUT:n mentorointiohjelmaan! Ohjelma toteutetaan osana NAU!-hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on luoda naisopiskelijoita hyödyttäviä, opintojen aikaisia työelämäyhteistyön muotoja.

NAU! -hankkeen päätavoitteena on edistää ja tukea naisten määrällisesti ja laadullisesti tasa-arvoista työelämään siirtymistä ja uralla etenemistä. Päähuomio on tasa-arvon kehittämisessä miesenemmistöisillä aloilla. Siksi mentorointiohjelmaan voivatkin hakea kaikki tekniikan alojen naisopiskelijat.

LUT:n mentorointiohjelma toteutetaan virtuaalisesti ja yhteisissä tapaamisissa työskentelykielenä on suomi. Lukuvuonna 2021-2022 mentorointiohjelman aikataulu on seuraava:

  • 2.11.2021 klo 17 yhteinen aloitustilaisuus
  • joulukuu 2021 – huhtikuu 2022 mentorointiparit tapaavat omien aikataulujensa mukaan n. kerran kuussa
  • 15.2.2022 klo 17 yhteinen välitapaaminen
  • 17.5.2022 klo 17 yhteinen päätöstilaisuus

 

Haku on auki 30.9.2021 saakka, mutta kannattaa toimia mahdollisimman pian, koska mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä opiskelijoita! Ilmoittaudu mukaan täällä.