«Takaisin

Opiskelija, tervetuloa kirjastoon!

LUT-tiedekirjasto on käytössäsi kampuksilla ja verkossa. Meiltä löydät niin digitaalista kuin painettua aineistoa ja saat asiantuntija-apua tiedonhankintaasi.
 
LUT Primo on kirjaston hakupalvelu. Tietokannat, e-kirjat ja artikkelit löytyvät Primosta. Voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia, maksaa kirjastomaksuja ja tallentaa hakuja Primossa. Kirjasto-oppaista löydät apua kirjaston käyttöön, tiedonhankintaan ja paljon muuta. 
 
Tarvitset kirjastokortin painettujen aineiston lainaamiseen, e-aineistot saat käyttöösi korkeakoulutunnuksillasi Primon kautta. Kirjastokortin saat asiakaspalvelusta, ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus.  
 
LUT-tiedekirjasto Lappeenranta on Skinnarilan kampuksen 1. rakennuksessa. Kirjastolla on käytössään kolme kerrosta, sisäänkäynti palvelukerrokseen löytyy 3. kerroksesta Galleria-aulan läheltä. 
 
Kirjasto on avoinna omatoimikirjastona kampuksen aukioloaikojen mukaan. Syksyllä asiakaspalvelu on avoinna ma, ke, pe 10-14 ja ti, to 12-14
 
LUT-tiedekirjasto Lahden Industria on Mukkulankadun kampuksen 2. kerroksessa, tilat D246 (hyllyt 0-5) ja C213 (hyllyt 6-9). Kokoelma jakautuu siis kahteen erilliseen tilaan. Kysy rohkeasti, jos et löydä etsimääsi.
 
Kirjasto on avoinna omatoimisena kampuksen aukioloaikojen mukaan. Syksyllä asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 12-14
 
LUT-tiedekirjasto Lahden Scientia on toistaiseksi kiinni, mutta aineistoja voi varata. 
 
Onnea ja iloa opintoihin! Kirjastossa nähdään!
 
Ota yhteyttä: kirjasto@lut.fi