«Takaisin

Ajankohtaista Sisussa

Lukuvuosi-ilmoittautumiset

Sisun etusivulla näkyy keltaisessa palkissa vakiomuotoinen muistutus lukuvuosi-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen tapahtuu OILI-palvelussa, UNIn ohje löytyy tästä linkistä.

Jos OILI-ilmoittautumispalvelun aulassa ei näy osoitetietoja tai henkilötunnusta, tarkista nämä Sisusta. Myös lukuvuosi-ilmoittautumisen tilan voit tarkistaa Sisussa Omat tiedot -osiosta, joka uuden version myötä löytyy nyt yläpalkista, UNIn ohje tässä linkissä. Jos tiedot ovat Sisussa oikein, asia on kunnossa eikä vaadi toimenpiteitä. Osoitetietoja voit päivittää Sisussa. Jos henkilötunnusta ei ole Sisussa tai ilmoittautumisessa tulee ongelmia, ota yhteyttä opintopalveluiden asiakaspalveluun opinto@lut.fi .

Sähköisesti varmennetut opintosuoritusotteet ja opiskelutodistukset Sisusta

Opiskelijan Sisusta tulostamat opintosuoritusotteet ja opiskelutodistukset ovat nyt LUTin sähköisesti varmentamia. Varmenne muodostuu automaattisesti, tarkemmat ohjeet löydät Omat tiedot -osion ohjelinkistä.

Opintojaksoille ja tentteihin ilmoittautumisesta

Opintojaksoille ilmoittautuminen tapahtuu Sisussa henkilökohtaisen opintosuunnitelman kautta. Opintojakson kyseisen kauden version tulee olla ensisijaisessa HOPSissa, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Kielten toteutuksille ilmoittautuminen muuttuu siten, että vain yhdelle samaan aikaan toteutettavalle, saman opintojakson toteutukselle voi ilmoittautua kerrallaan ja näin ollen vain yhdelle tietyn opintojakson samaan aikaan opetettavalle toteutukselle voi tulla hyväksytyksi. UNIn yleinen ohjeistus ilmoittautumisista tässä linkissä ja Sisun ohjeistus tässä linkissä.

Järjestelmässä voi lähiaikoina esiintyä hitautta

Sisussa on käynnissä isoja käyttöönottoja samanaikaisesti, joten siinä voi olla hetkellistä hitautta havaittavissa lähiaikoina. Toimittaja tarkkailee tilannetta jatkuvasti ja tarvittaessa ryhtyy toimenpiteisiin mahdollisimman pikaisesti.