«Takaisin

Tulevaisuuden laivanrakennusyhtiö hackathon 1.2.2018

Tule rakentamaan tulevaisuuden laivanrakennusyhtiötä kanssamme!

Rauma Marine Constructions järjestää Raumalla 1.2.2018 laivanrakennuksen tulevaisuus -hackathonin, jonka avulla pyritään vastaamaan tulevaisuuden laivanrakennukselle tuomiin haasteisiin.

Hackathon tuo yhteen laivanrakennuksen ammattilaisia, Rauman kaupungin ja noin 50 laivanrakennuksesta kiinnostunutta vastavalmistunutta sekä opintojensa loppuvaiheessa olevaa insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijaa.

Hackathonissa luodaan visio suomalaisesta tulevaisuuden laivanrakennusyhtiöstä, siitä keitä tulevaisuuden laivanrakentajat ovat, millainen on tulevaisuuden suomalainen laivanrakennusyhtiö ja kuinka laivanrakentaminen tullaan tulevaisuudessa organisoimaan. Hackathonin hengessä parhaan vision tuottanut ryhmä palkitaan.

Paitsi että hackathonissa suunnitellaan laivanrakennuksen tulevaisuutta, tutustutaan ja verkostoidutaan, tavoitteena on myös löytää tulevia laivanrakentajia RMC:n kasvavaan joukkoon. Mukaan mahtuu myös loppu- ja diplomityöntekijöitä. Tilaisuuteen kannattaa siis ottaa mukaan oma CV.

Rauma Marine Constructions on verrattain nuori toimija perinteikkäällä toimialalla. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut yritys jatkaa Rauman maineikkaan telakka-alueen laivanrakennustraditiota ja luo uutta yhdistäen vahvan laivanrakennusosaamisen uudenlaiseen projektivetoiseen partneriorganisaatioon. Joustavuuteen tähtäävä organisaatiorakenne mahdollistaa keskittymisen RMC:n ja kunkin verkoston yrityksen omaan ydinosaamiseen.

<Ilmoittaudu tapahtumaan tästä>

Ohjelma

8:00 -10:00 Kuljetukset lähtevät eri oppilaitoksista
11:00 Tapahtuman avaus
12:00 Hackathon
18:00 Illanvietto
22:00 Kuljetukset takaisin oppilaitoksiin

RMC tarjoaa kuljetuksen tapahtumaan ja takaisin kuhunkin oppilaitokseen, ruokailut päivän aikana sekä illanvieton. Tarvitset mukaasi siis vain terävät hoksottimet ja uteliaan mielen.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan mahtuu n. 50 meriteollisuudesta kiinnostunutta insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijaa ja vastavalmistunutta.

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.1.2018 mennessä ja kerro, miksi juuri sinä haluat olla mukana määrittelemässä tulevaisuuden laivanrakennuksen suuntaviivoja. Tapahtumaan valitut saavat vahvistuksen osallistumisesta ja tarkemmat tiedot tapahtumasta 22.1.2018.

Tärkein valintakriteeri on halu työskennellä laivanrakennuksen parissa ja kiinnostus meriteollisuutta kohtaan. Sen lisäksi  painotamme valinnoissa osallistujien koulutustaustan monipuolisuutta  ja opintopisteiden määrää.

Ilmoittautuminen on sitova. Voit peruuttaa jo tehdyn ilmoituksen 21.1.2018 asti. Tapahtuma on maksuton. Koska haluamme varmistaa että mahdollisimman moni kiinnostuneista pääsee paikalle, veloitamme peruuttamatta jätetyistä tai 21.1.2018 jälkeen ilman hyvää syytä tehdyistä peruutuksista 50 euroa.

Lisätietoa tapahtumasta antaa Ainomaija Kylänpää, ainomaija.kylanpaa@rmcfinland.fi, 0405376720