«Takaisin

Rakentamisen kuukausitiedote helmikuu 2018

Pääaulan muutostyöt

LUT:n pääsisäänkäynnin aulassa on aloitettu infopisteen ja yliopistomestareiden tilojen muutostyöt. Tavoitteena on nykyaikaistaa aulan infopiste ja samalla yliopistomestareiden tilat yhdistetään infon läheisyyteen. 

Työstä voi satunnaisesti aiheutua ylimääräistä työkoneiden ääntä. Kovaääniset työvaiheet pyritään tekemään varhain aamulla tai virastoajan jälkeen. Aulaan on rakennettu suojaseinä nykyisen infopisteen ja naulakoiden väliseen tilaan.  

Muutostöitä tekevät Maalausliike Peuhkuri Oy, Redin Oy ja Vesijohtoliike Forsman.

Lisätietoja antaa Vesa Urpalainen, Ramboll CM Oy, puh. 050 431 2349

Tilojen käyttöönotto etenee

Maaliskuussa tullaan saamaan käyttöön Street Cafen alue. Tämän laajennuksen myötä LUT Buffet-ravintolan puolelle saadaan noin sata asiakaspaikkaa lisää.

Maaliskuussa saadaan lisää kahvittelumahdollisuuksia Street Cafen tiloissa.

 

Kuntosalin osalta on edetty laitetoimittajien kilpailutukseen.

Peruskorjauksen painopiste siirtyy vähitellen ykkösrakennuksen eteläpäätyyn. Tämä vapauttaa P1- pysäköintialueelta käyttöön parikymmentä autopaikkaa.

Nelosrakennuksen akustiikkaa parannetaan

Alakoululaisten liikkuminen nelosrakennuksessa on aiheuttanut jonkin verran melua luentosaleihin. Osaan kolmoskerroksen saleista vaihdetaan helmikuun aikana uudet desibeliovet ja vanhoja ovia korjataan.

Kolmosperiodin lopussa ammattikorkeakoulun ja yliopiston luennot siirretään nelosrakennuksen 4. ja 5. kerroksen luentosaleista uusiin Verso-tiloihin. Samoihin aikoihin alakoululaiset muuttavat rakennuksen ylempiin kerroksiin.

Lisätietoa LT015 Verso-peruskorjaushankkeesta saat hankkeen intrasivuiltatai valitsemalla intran etusivultaUniversity services> Tilapalvelut > 1-rakennuksen peruskorjaus ja laboratoriomuutokset.