«Takaisin

K8 Alumnitoiminta

Alumneja ovat kaikki LUT:ssa opiskelleet ja tutkinnon suorittaneet opiskelijat. Lisäksi alumneja ovat myös nykyiset ja entiset henkilökunnan jäsenet. Alumnitoimintaan on mahdollista lähteä mukaan jo opiskelujen aikana. Kandidaatintutkinnon suoritettuasi tai maisteriopinnot aloitettuasi olet oikeutettu saamaan kutsuja alumnitapahtumiin.

Alumnitoimintaan osallistuminen ei maksa mitään eikä se aseta mitään velvoitteita. Käytännössä pääset mukaan yli 15 000 alumnin verkostoon, joka kasvaa joka vuosi reilulla 500 valmistuneella.

Yliopistolla alumnitoimintaa koordinoi alumni asioista vastaava Elina Hannikainen-Himanen. Pääkanavina alumniviesteille ovat sähköiset kanavat kuten LinkedIn. Varmistathan, että päivität sähköpostiosoitteesi tietoomme valmistumisesi jälkeen (student.lut.fi- osoitteet poistuvat käytöstä).

Liity siis mukaan jo nyt ja varmista asemasi tässä verkostossa! Helpoiten liittyminen tapahtuu täyttämällä yhteystietolomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen alumni@lut.fi

Lisätietoja alumnitoiminnan uutisista ja tapahtumista löydät yliopiston alumnisivuilta ja alumnien LinkedIn-ryhmästä.

Alumnitoiminnan yhteyshenkilö


Elina Hannikainen-Himanen

Alumni Relations
alumni@lut.fi

+358 40 357 8698
www.lut.fi/alumni

Yhdistystoiminta

Yliopiston alumnitoiminnan lisäksi voit olla mukana alumnien omissa yhdistyksissä LUT:n Alumni ry, Kaplaakin Alumni ry ja Enklaavin Alumnit. Yhdistykset järjestävät jäsenistölleen omia tilaisuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia.