Uusille opiskelijoille Uusille opiskelijoille

Opintojen aloitus tuo helposti mukanaan informaatioähkyn. Kaikkea uusien opiskelijoiden infopäivien aikana kerrottua ei kuitenkaan kannata yrittää muistaa ulkoa, sillä tiedot löytyvät myös täältä Unista. Fuksipussiin on koottu juuri opintojen alkuvaiheessa tärkeitä tietoja.

Näin löydät opiskelijanumerosi

Tarvitset opiskelijanumerosi mm. opiskelijakortin tilaukseen ja sen tilaus kannattaa laittaa hyvissä ajoin vireille. Opiskelijanumeron saat aktivoimalla LUT-käyttäjätunnuksesi. Voit aktivoida käyttäjätunnuksesi pankkitunnuksillasi kaksi päivää opiskeluoikeuden alkamisen jälkeen eli 3.8.2018 alkaen. Tästä löydät ohjeet tunnuksen aktivointiin.  

Tunnuksen aktivoinnin jälkeen pääset katsomaan opiskelijanumerosi WebOodista.


 

Suoraan maisteriohjelmiin tuleville Suoraan maisteriohjelmiin tuleville

Jos olet tullut erillisvalinnassa valituksi suoraan johonkin LUT:n suomenkielisistä maisteriohjelmista, olet saanut siitä ilmoituksen sähköpostitse viimeistään tulosten julkaisupäivänä 12.4.2018.

Tästä löydät tarkemmat ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen ja ilmoittautumiseen.

Luennot ja muu opetus alkavat Lappeenrannan ohjelmissa maanantaina 3.9.2018. Edellisellä viikolla järjestetään uusien opiskelijoiden infopäivät Lappeenrannassa. Turussa järjestettävien ohjelmien (EnTeDI ja MEC&ELEC) infopäivä ja ensimmäinen tapaaminen on perjantaina 24.8 ja Lahdessa järjestettävien ohjelmien (TUDI, TIJO, EnTeDI ja Circular Economy) torstaina 6.9. Huom. aikatauluihin saattaa tulla vielä muutoksia ja niistä ilmoitetaan näillä Uni-sivuilla.  Lisätietoa Lappeenrannan infopäivistä löydät Fuksiviikko-sivulta.

Lahden ja Turun maisteriohjelmien infopäivät Lahden ja Turun maisteriohjelmien infopäivät

Lahden ja Turun maisteriohjelmien infopäivät ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään Lahdessa ja Turussa. Turun infopäivä on alustavan suunnitelman mukaisesti 24.8.2018 ja Lahden infopäivä 6.9.2018. Infopäivien aikana tutustutaan ohjelmaan, sen sisältöihin, yliopiston henkilökuntaan ja toisiin opiskelijoihin. Infopäivien ja tapaamisten ohjelma julkaistaan näillä sivuilla myöhemmin keväällä.

Yhteishaussa kandidaattiohjelmiin valituille Yhteishaussa kandidaattiohjelmiin valituille

Jos tulet valituksi korkeakoulujen yhteishaussa 2018 johonkin Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT:n) kandidaattiohjelmista, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi, kun opiskelupaikkasi on vastaanotettavissa Opintopolku.fi-palvelussa.

Jos saat opiskelupaikan LUT:iin kevään 2018 yhteishaussa viimeistään 28.6.2018, opiskelupaikka on vastaanottettava valtakunnallisessa Opintopolku.fi-palvelussa (www.opintopolku.fi) viimeistään 10.7.2018 klo 15.00. Jos saat opiskelupaikan 28.6. jälkeen, ota paikka vastaan em. Opintopolku.fi-palvelussa hyväksymisilmoituksessa annettuun määräaikaan mennessä. Tarkemmat ohjeet löydät kirjeestämme: Ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen ja ilmoittautumiseen. (päivitetään myöhemmin)

Opinnot alkavat maanantaina 27.8.2018 klo 10.00 uusien opiskelijoiden infopäivillä. Lisätietoja infopäivistä löydät Fuksiviikko-sivultamme.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan opinnot LUT:ssa!