Learning Support

  LUT School of Business and Management LUT School of Business and Management

  Tietotekniikan koulutusohjelma


  Lappeenrannan teknillinen yliopisto
  PL 20
  53851 Lappeenranta

  Käyntiosoite:
  Skinnarilankatu 34
  53850 Lappeenranta

  Puhelin: 0294 462 111
  Faksi: (05) 621 2899

  Koulutusohjelmasta vastaava
  Jari Porras
  Puhelin: +358 400 555 427
  jari.porras@lut.fi

  Katso julkaisut tutkimustietokannasta.

  Tietotekniikka Tietotekniikka

  Toteuta tulevaisuutta

  Tietotekniikkaa käytetään lähes kaikkialla. Uudenlaiset ohjelmistot, sovellukset ja palvelut takaavat sen, että tietotekniikan ammattilaisten kysyntä vain kasvaa. Tällä alalla on varma työpaikka.

  Tietotekniikkaa hyödynnetään sekä tavallisen kuluttajan palveluissa, tuotteissa että teollisuudessa. Ohjelmistoina toteutettuja tietotekniikan sovelluksia on tarjolla monenlaisille kohderyhmille ja monenlaisiin käyttökohteisiin. Lähes jokaisella on taskussaan tietokone, joka pystyy vähintään samaan kuin pöydän kokoinen työasema kaksikymmentä vuotta sitten.

  Vain mielikuvitus on rajana ohjelmistojen ja digitaalisten palvelujen toteuttamisessa. Mitä erilaisimmat ennen manuaalisesti tehtävät työn ja vapaa-ajan toiminnot siirtyvät Internetin kanssa vuorovaikutuksessa oleviin henkilökohtaisiin päätelaitteisiin. Tämän kaiken toteuttamiseen tarvitaan yhä suurempi määrä tietotekniikan ammattilaisia.

  Tietotekniikka on Lappeenrannan teknillisen yliopiston opetuksen perusalueita. Opetus perustuu tasokkaaseen tutkimukseen, joka on palkittu niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin areenoilla. Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan kandidaatin ja diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelmat ovat kansainvälisesti akkreditoituja koulutusohjelmia ja niille on myönnetty ASIIN- sekä Euro-Inf -laatuleimat 22.10.2012.