Learning Support

  LUT Sähkötekniikan yhteystiedot LUT Sähkötekniikan yhteystiedot

  PL 20
  53851 Lappeenranta

  Käyntiosoite:
  Yliopistonkatu 34
  53850 Lappeenranta

  Puhelin: 0294 462 111

  Koulutusohjelmasta vastaava
  Katja Hynynen 
  Puhelin: +358 40 548 8954
  katja.hynynen@lut.fi

  Sähkötekniikka LUT:ssa Sähkötekniikka LUT:ssa

  Olemme mukana hyvän elämän rakentamisessa ja tarjoamme uutta näkökulmaa ympäristönsuojeluun: hiilidioksidipäästöjen vähentäminen edellyttää entistä voimakkaampaa sähkön esiinmarssia kaikessa tekniikassa. Energiatehokkuus on hyvä vientituote. Tulevaisuudessa liikummekin sähkön voimalla.

  Edustamallamme alalla näyttää jatkuvasti olevan pulaa pätevistä työntekijöistä. Teollisuuselektroniikka on siten huomattavasti vähemmän suhdanneherkkää kuin kilpailevat alat. Lappeenrannasta valmistuneiden työllistyminen on aina onnistunut hyvin. Suomen sähköenergia-alalla toimivien yritysten kanta on selkeä: tarvitaan lisää nuoria opiskelemaan tulevaisuuden tekniikkaa.

  Koulutamme Suomen kansainvälistyviin sähköyhtiöihin ja teollisuuselektroniikan yrityksiin päteviä sähkötekniikan diplomi-insinöörejä.

  Lappeenrannan teknillisen yliopiston sähkötekniikan kandidaatin ja sähkötekniikan diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelmat ovat kansainvälisesti akkreditoituja  ja niille on myönnetty EUR-ACE- ja ASIIN -laatuleimat. Tarkemmat tiedot akkreditoiduista tutkinto-ohjelmista LUT:n ja akkreditoivien organisaatioiden www-sivuilla:

  LUT

  ENAEE

  ASIIN  Opinto-oppaat