Lappeenrannan kampuksen orientaatio Lappeenrannan kampuksen orientaatio

LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksen suomenkielisten maisteriohjelmien orientaatio järjestetään to 27. - pe 28.8.2020 muuten etäyhteydellä, mutta tuutoritoimintaa järjestetään myös Lappeenrannan kampuksella. Seuraattehan oman ohjelmanne orientaatio-ohjelmaa, sillä koulutusohjelmakohtaiset luennot eroavat toisistaan suuresti.

Data-analytiikka päätöksenteossa orientaatio syksy 2020

Digitaalinen palvelutuotanto orientaatio syksy 2020

Tuotannon johtaminen orientaatio syksy 2020

Laskentatoimen maisteriohjelma orientaatio syksy 2020

JEDI syksy 2020

 

Lahden kampuksen orientaatio Lahden kampuksen orientaatio

Lahden maisteriohjelmien Tietojohtaminen ja johtajuuden (TIJO), Tuotantotalouden DI-ohjelman (TUDI), Energiatekniikan EnTeDI-ohjelman Lahti, Yrittäjyyden DI-ohjelman, Sähkötekniikan DI-ohjelman (DIODI), Circular Economy DI-ohjelman, Industrial Design Engineering DI-ohjelman ja Software Product Management and Business DI-ohjelman orientaatiopäivä ja ensimmäinen tapaaminen on Lahdessa perjantaina 21.8.2020 Lahden NiemenCampuksella, Mukkkulankatu 19, 15140 Lahti. Infopäivän suomenkielisten maisteriohjelmien ohjelmassa on tarkempi aikataulu. Englanninkielisten ohjelmien aikataulu on englanninkielisillä sivuilla.

Infopäivien aikana tutustutaan ohjelmaan, sen sisältöihin, yliopiston henkilökuntaan ja toisiin opiskelijoihin. Opintojen sujuvaan alkuun saamiseksi infopäivänä tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS) ja ilmoittaudutaan kursseille. Osallistuminen infopäiviin on siis erittäin tärkeää.