TimeEdit-lukujärjestysohjelma TimeEdit-lukujärjestysohjelma

TimeEdit on järjestelmä, jolla voit tarkastella helposti kurssien aikatauluja, koostaa oman lukujärjestyksesi ja siirtää myös Outlook-kalenteriin. Lukuvuodesta 2019-2020 alkaen kaikki lukujärjestykset löytyvät TimeEdit-järjestelmästä, myös Saimian järjestämät kieliopinnot. Järjestelmään kirjaudutaan Haka-tunnuksilla, eli käyttäen omaa LUT-tunnusta ja salasanaasi.

TimeEditiin pääset tästä.
 

HUOM! Kirjautuminen opiskelijoiden alueelle HAKA-tunnuksella ei ole tällä hetkellä vielä mahdollista. Tämä tarkoittaa myös, että oman lukujärjestyksen tallentaminen ei ole mahdollista. Voit kuitenkin etsiä ja tarkastella lukujärjestyksiä ja aikatauluja normaalisti.

Muutokset lukujärjestyksiin ovat mahdollisia, joten tarkista ajantasainen lukujärjestys aina TimeEditistä. Muutokset lukujärjestyksiin päivittyvät lähes ajantasaisesti ja opettajat ilmoittavat kurssiensa muutoksista myös Moodlessa. 

TimeEditissä opiskelija

  • Voi tarkastella opetustapahtumien, henkilöiden ja tilojen lukujärjestyksiä.
  • TimeEdit on yhteinen järjestelmä Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa, joten opiskelija voi koostaa omaan lukujärjestykseensä myös kielikeskuksen järjestämät kieliopinnot.
  • Lisäksi TimeEditistä näkee myös esimerkiksi mikroluokkien varaustilanteen!

Ohjeet ja vinkit Ohjeet ja vinkit