Learning Support

  Yhteystiedot Yhteystiedot

  LUT School of Business and Management, kauppakorkeakoulu

  LUT - yliopisto
  Yliopistonkatu 34
  PL 20
  53851 Lappeenranta 

  Puhelin: 0294 46 2111(vaihde)

  Koulutusohjelmasta vastaava:

  Hanna Salojärvi

  Puhelin: +358 401367966

  hanna.salojarvi@lut.fi

    

  Katso julkaisut tutkimustietokannasta.
   

  LUT School of Business and Management, kauppatieteiden koulutusohjelma LUT School of Business and Management, kauppatieteiden koulutusohjelma

   

  Kauppatieteiden koulutusohjelmassa on mahdollista opiskella joko alempi tai ylempi yliopistotutkinto. Aluksi kylterit eli kauppatieteiden ylioppilaat suorittavat kauppatieteiden kandidaatin (KTK) tutkinnon, joka on laajuudeltaan 180 opintopistettä ja kestää keskimäärin kolme vuotta.

  Kandidaatin tutkinnon jälkeen jatketaan yleensä suoraan kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkintoon, joka on laajuudeltaan 120 opintopistettä ja kestää keskimäärin kaksi vuotta.

  Kauppatieteet tarjoavat myös erillisiä, 120 opintopisteen laajuisia maisteriohjelmia, joihin voi hakea tiettyjen tutkintokriteerien täyttyessä.

  Perusopiskelijoita on noin 1400 ja jatko-opiskelijoita yli sata. Viime vuosina yhteisvalinnan kautta on aloittanut n. 120 opiskelijaa ja kaikki hakuväylät yhteen laskien joka syksy kauppatieteiden koulutusohjelmassa aloittaa yli 400 uutta opiskelijaa.

  Opintoja voi halutessaan jatkaa aina kauppatieteiden lisensiaatin tai tohtorin tutkintoon saakka. Tohtoriksi opiskelu vie keskimäärin neljä vuotta.