Ilmoittautuminen opintojaksolle/kurssille Ilmoittautuminen opintojaksolle/kurssille

Palaa sivulle

Lukuvuoden 2018-2019 opintojaksoille ilmoittaudutaan WebOodin kautta 1.8.2018 alkaen syyslukukauden ja 1.12.2018 alkaen kevätlukukauden opintojaksoille. Ilmoittautumisajat päättyvät periodikohtaisesti:

1. periodilla alkaville kursseille ilmoittautuminen päättyy perjantaina 31.8.2018 klo 23.59
2. periodilla alkaville kursseille ilmoittautuminen päättyy maanantaina 22.10.2018 klo 23.59
3. periodilla alkaville kursseille ilmoittautuminen päättyy perjantaina 4.1.2019 klo 23.59
4. periodilla alkaville kursseille ilmoittautuminen päättyy maanantaina 25.2.2019 klo 23.59

Intensiiviviikoille ilmoittautuminen päättyy edellisen viikon maanantaihin.

Ilmoittaudu kursseille ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä – myöhässä ilmoittautuminen maksaa.
Huolehdithan kurssi-ilmoittautumisesi ajoissa. Jos et ilmoittaudu kurssille ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, sinulta peritään 10 euron ilmoittautumismaksu per kurssi. Ilmoittautumismaksu on kuitenkin enintään 50 euroa yhden periodin aikana. Myöhässä ilmoittautuneena pääset kurssille vain, jos kurssilla on tilaa ja luennoitsija antaa sinulle luvan osallistua kurssille. Ilmoittautuminen ja maksu (pankkikortilla) vain opintotoimiston asiakaspalvelussa.
Ilmoittautumismaksua ei tarvitse maksaa, jos et ole mahtunut ilmoittautumallesi kurssille ja sen takia ilmoittaudut toiselle kurssille ilmoittautumisajan jälkeen. Otamme ilmoittautumismaksuissa huomioon myös opiskelijan elämäntilanteen esim. sairauden (lääkärintodistus).

Kurssille pitää ilmoittautua vuosittain, mikäli aiot osallistua luennoille tai muuhun vastaavaan opetustapahtumaan tai aiot osallistua opintojaksoon liittyviin harjoituksiin. Jos osallistut vain rästitenttiin, ilmoittaudut vain kuulusteluun.

Huomaathan että tentteihin ja välikokeisiin on ilmoittautuminen erikseen, eli kurssilleilmoittautuminen ei ole samalla kuulusteluilmoittautuminen.

Mikäli opintojakso perutaan tai siirretään, ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti vaan niille pitää ilmoittautua uudestaan viimeistään viikkoa ennen opintojakson uutta alkamisajankohtaa.

Mikäli et jostain poikkeuksellisesta syystä pääse ilmoittautumaan opintojaksolle WebOodin kautta, voit ilmoittautumisaikojen puitteissa ilmoittautua opintotoimiston asiakaspalvelun kautta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opinto@lut.fi. Tarvittaessa voit myös soittaa tai tulla henkilökohtaisesti käymään opintotoimiston asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Kielikeskuksen kurssit

Kielten ja viestinnän kurssien ilmoittautuminen on siirtynyt WebOodista Saimian kielikeskukselle. Lisätietoja kielikeskuksen nettisivuilta: https://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/kielikeskus/kieliopinnot-yliopiston-opiskelijoille ja suora linkki kielikeskuksen LUT kurssien ilmoittautumiseen:http://web3.saimia.fi/noodi