Ilmoittautuminen lukuvuodelle Ilmoittautuminen lukuvuodelle

Ilmoittautuminen kevät lukukaudelle 2020 alkaa 1.12.2019 ja päättyy 3.1.2020.
Voit tehdä ilmoittautumisen ja maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun WebOodilla. WebOodi on ensisijainen ilmoittautumiskanava. Mikäli ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu WebOodilla, ota yhteyttä opiskelijoiden asiakaspalveluun sähköpostilla opinto@lut.fi. Opiskelijavaihdon takia poissa olevaksi ilmoittautuneella opiskelijalla on oikeus osallistua yliopiston kuulusteluihin ja valmistua kandidaatiksi. Ylioppilaskunnan jäsenmaksut eivät koske tohtoriopiskelijoita, joten pakollisia maksuja liittyen lukuvuosi-ilmoittautumiseen ei ole.

Lue lisää

Ilmoittautuminen opintojaksolle/kurssille Ilmoittautuminen opintojaksolle/kurssille

Lukuvuoden 2019-2020 opintojaksoille ilmoittaudutaan WebOodin kautta 1.8.2019 alkaen syyslukukauden ja 1.12.2019 alkaen kevätlukukauden opintojaksoille. Ilmoittautumisajat päättyvät periodikohtaisesti. Intensiiviviikoilla järjestettäville kursseille ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen kyseisen intensiiviviikon alkua, eli edeltävän viikon maanantaina.

Lue lisää

Ilmoittautuminen tentteihin ja välikokeisiin Ilmoittautuminen tentteihin ja välikokeisiin

Kuulusteluihin (eli tentteihin, välikokeisiin ja kielikeskuksen kuulusteluihin) ilmoittaudutaan WebOodilla. Kuulustelut löytyvät WebOodista käyttämällä haussa opetustapahtuman tyyppiä "kuulustelu" tai "välikoe". Kuulusteluja ovat tentit sekä välikokeet ja kuhunkin on ilmoittauduttava erikseen. Tenttien ajankohdat löydät kuulustelujärjestyksestä.

Lukuvuonna 2019 - 2020 ilmoittautumisaika syyslukukauden tentteihin alkaa 1.8.2019 ja kevätlukukauden tentteihin 1.12.2019. Ilmoittautumisaika päättyy aina viikkoa ennen tenttipäivää.  Ilmoittautumisen voi peruuttaa 2 työpäivää ennen tenttiä.

Jälki-ilmoittautuminen tentteihin on mahdollista vain maksamalla 40 euron jälki-ilmoittautumismaksu.

Lue lisää