Green Campus Green Campus

Green Campus on ajattelu- ja toimintatapamme, joiden myötä hyödynnämme poikkitieteellistä tutkimus- ja opetustoimintaa innovatiivisesti ympäristökuormituksemme pienentämiseksi. Green Campus ilmentää Lappeenrannan teknillisen yliopiston vahvaa energiaosaamista sekä uusiutuvien energialähteiden tutkimusta. Kampusalueella infrastruktuurin kehittämisessä hyödynnämme yliopiston omaa osaamista; tästä esimerkkinä ovat muun muassa aurinkovoimala, tuuliturbiini, CamBus, CamCarit sekä Smart Grid.

Green Campuksella toimimme niin kuin opetamme. Näin näytämme esimerkkiä, miten tieteen, teknologian ja liiketoiminnan avulla voidaan ratkaista ekologisia ongelmia ja rakentaa kestävää maailmaa. Tunnustuksena osaamisestamme, Lappeenrannan teknillinen yliopisto palkittiin kesällä 2013 maailmanlaajuisen Sustainable Campus Excellence Award -kilpailun Excellence in Campus -kategoriassa parhaana yliopistona. Palkinnot jaettiin kestävää kehitystä ja vihreää teknologiaa konkreettisesti edistävien tekojen ja näyttöjen perusteella.

Lue lisää Green Campuksen nettisivuilta: www.greencampus.fi

Mehiläispesät

Green Campuksella on kuusi mehiläispesää. Kampuksella tuotettua hunajaa saa ostettua Aalef-kirjakaupasta. Hunajaa on kahta eri sorttia, juoksevaa ja kiteistä.