Fuksipussi Fuksipussi

Tervetuloa Fuksipussiin!

Fuksipussiin on pakattu opintonsa aloittavalle opiskelijalle hyödyllisiä tietoja etusivun lisäksi eri pääotsikoiden alle:

Yleiset linkit


Muita hyödyllisiä linkkejä

 

Toivomme, että löydät fuksipussista etsimäsi. Jos etsimääsi ei kuitenkaan löydy tai haluat antaa palautetta fuksipussista niin käänny tuutorointisihteerin puoleen.

 

Stiina Luoma

Tuutorointisihteeri
tuutorointisihteeri@lut.fi

puh: 050 4640 773
Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Opiskelupaikan vastaanottaminen Opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelupaikka Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon on vastaanotettava valtakunnallisessa Opintopolku.fi -palvelussa viimeistään 14.7.2017 klo 15.00. Kirjautuaksesi palveluun tarvitset verkkopankkitunnukset tai HST-kortin.

Kun olet ottanut paikan vastaan, voit ilmoittautua lukuvuodelle 2017-2018 OILI-palvelussa, jonne pääset Oma Opintopolku -palvelun kautta. Myös lukukausi-ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 14.7.2017 klo 15.00. Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumaan mahdollisimman aikaisin. Ainoa poikkeus tähän on hakijat, jotka ovat ottaneet opiskelupaikan ehdollisesti vastaan eli jonottavat vielä johonkin ylempään hakukohteeseensa. He tekevät lukukausi-ilmoittautumisen opiskelupaikan vahvistuttua siihen korkeakouluun, johon ovat tulleet varasijalta hyväksytyksi.

Ensimmäisenä lukuvuonna voit ilmoittautua poissaolevaksi vain, jos suoritat asevelvollisuutta tai vapaaehtoista asepalvelusta, olet äitiys-, isyys-, tai vanhempainvapaalla tai oman sairauden tai vamman vuoksi kyvytön aloittamaan opintojasi. Poissaolon lakiperusteisuuden todentavat dokumentit tulee toimittaa opiskelijapalveluihin 15.9.2017 mennessä.

Jos aloitat asevelvollisuuden suorittamisen tammikuussa, voit ilmoittautua poissa olevaksi sekä syys- että kevätlukukaudelle. Huomaa kuitenkin, että syyslukukauden osalta poissaolo kuluttaa tällöin opinto-oikeuteesi sisältyviä poissaololukukausia. Katso lisätietoa käytettävissäsi olevasta opintoajasta.

Jos sinulla on ongelmia opiskelupaikan vastaanottamisen tai lukuvuodelle ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä LUT Opiskelijapalveluiden asiakaspalveluun (opinto@lut.fi) mahdollisimman pian.

Seuraavia lomakkeita et tarvitse asioidessasi sähköisesti, mutta ongelmatapauksissa sinut saatetaan ohjeistaa tulostamaan ja täyttämään ne: