Learning Support

    WebOodi WebOodi

    WebOodi on LUT:n opiskelijoiden käyttöliittymä opetustapahtumiin ilmoittautumiseen (esim. kurssit, kuulustelut ja välikokeet), lukuvuosi-ilmoittautumiseen, omien yhteystietojen muuttamiseen opiskelijarekisterissä sekä omien opintosuoritustietojen seuraamiseen. WebOodista voi myös tilata epävirallisen opintosuoritusotteen suoraan omaan sähköpostiin. Osassa koulutusohjelmista on käytössä WebOodissa oleva sähköinen hops-työkalu, jonka avulla opiskelija voi suunnitella omia opintojaan.

    WebOodi on opiskelijan ensisijainen ilmoittautumiskanava. Jos jostain poikkeuksellisesta syystä ei pääse ilmoittautumaan WebOodilla, voi ilmoittautumisaikojen puitteissa ilmoittautua opintotoimiston asiakaspalvelun kautta joko henkilökohtaisesti, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opinto(a)lut.fi.

    Opiskelijan on pidettävä opiskelijarekisterissä olevat omat yhteystietonsa ajan tasalla. Yhteystiedot (mm. osoite- ja kotikuntatiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot) tulee itse päivittää WebOodissa. Jos WebOodin käyttö ei ole mahdollista, ilmoita muutoksista opintotoimistoon.

    WebOodi