Learning Support

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tuotannon DI-ohjelma (SOTE-DI) Sosiaali- ja terveyspalveluiden tuotannon DI-ohjelma (SOTE-DI)

Sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotannon DI-ohjelmassa rakennat osaamisesi yhdistäen talouden, tekniikan (tietotekniikka) ja johtamisen opintoja, ja sovellat niitä sote-palvelujärjestelmän haasteiden ratkaisemiseen. Koulutusohjelman opinnoissa korostuu ratkaisukeskeinen lähestymistapa, tiimityöskentely ja systemaattinen kehittämisote.

Saat konkreettisen kosketuksen sote-palveluiden arkeen, erilaisiin tuotantojärjestelmiin ja tulevaisuuden trendeihin koulutusohjelmaan sitoutuneiden johtavien palvelu- ja teknologiayritysten ja julkisten organisaatioiden kautta.

Koulutus tarjoaa valmiudet toimia palvelutuotannon ja toimintalogiikan uudistajana yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa. Työllistyt tyypillisesti asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtäviin kotimaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tuotannon DI-ohjelman vastuuhenkilö on tutkijaopettaja Jouni Koivuniemi.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tuotannon diplomi-insinööri osaa:

• arvioida organisaation ja toimijaverkostojen tilaa ja rakennetta sosiaali- ja terveyspalveluiden ja –teknologian kentässä
    • määrittää palvelusysteemin kehittämiskohteita ja innovoida tulevaisuussuuntautuneita ratkaisuvaihtoehtoja
    • analysoida erityyppistä päätöksentekoinformaatiota kehittämistyön suuntaamiseksi
    • soveltaa palvelutuotannon ja –liiketoiminnan kehittämisen periaatteita ja menetelmiä käytäntöön
    • suunnitella ja johtaa palvelutuotannon ja –liiketoiminnan kehittämishankkeita ja arvioida niiden kokonaisvaikutuksia