«Takaisin

Tiedekirjasto hakee kahta osa-aikaista neuvontapäivystäjää

Lappeenrannan tiedekirjasto hakee kahta osa-aikaista neuvontapäivystäjää (7-8 h/vko) asiakaspalvelutehtäviin tiedekirjaston ja tietohallinnon yhteiseen Origo-palvelupisteeseen.

Päivystäjän tehtävänä on hoitaa kirjaston asiakaspalvelutehtäviä (neuvonta, lainaus, palautus, varaukset, maksujen vastaanotto, hyllytys), antaa tieto- ja viestintäteknistä neuvonta- ja tukipalvelua asiakkaille, hoitaa käyttäjätunnuksiin liittyviä tehtäviä sekä hallinnoida tarjolla olevien ryhmätyö- ja opinnäytetilojen käyttöä. Työhön perehdytetään.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: asiakaspalveluhenkisyyttä tietoteknisiä taitoja, erityisesti LUT:n ja Saimaan amk:n opiskelijoiden käytössä olevien sähköisten järjestelmien (esim. Moodle, WebOodi, WinhaWille, Office 365) tuntemista sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Kirjaston aukiolo- ja palveluajat talvi- ja kesäkausille määritellään vuosittain. Tällä hetkellä lukuvuodenaikainen palveluaika on ma-to 10:00 – 17:00, pe 10:00 – 15:30. Neuvontapäivystäjät jakavat yhteispalvelupisteen päivystysajan keskenään niin, että palvelua on tarjolla koko palveluajan ilman taukoja.

Päivystäjän työaika on 7-8 tuntia viikossa (noin 21 %) lukuvuosien aikana. Kun kesäajan palveluajoista on päätetty, työajasta sovitaan neuvontapäivystäjien kesken erikseen. Tällöin osa-aikaisuusprosentti voi olla pienempi tai suurempi kuin lukuvuoden aikana.  

Palkkaus määräytyy työajan mukaan. Tehtävät ovat vakituisia ja ne täytetään mahdollisimman pian (viimeistään 26.11.2018). Hakuaikaa on jatkettu ja otamme aiemmin saapuneet hakemukset huomioon paikkoja täytettäessä.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla Sanna Savolaiselle (sanna.savolainen@lut.fi) viimeistään 15.11.2018. Sähköpostiviestin otsikoksi merkitään: Neuvontapäivystäjä. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.