Uusille opiskelijoille Uusille opiskelijoille

Opintojen aloitus tuo helposti mukanaan informaatioähkyn. Kaikkea uusien opiskelijoiden orientaatiopäivien aikana kerrottua ei kuitenkaan kannata yrittää muistaa ulkoa, sillä tiedot löytyvät myös täältä Unista. Fuksipussiin on koottu juuri opintojen alkuvaiheessa tärkeitä tietoja.

Näin löydät opiskelijanumerosi

Opiskelijanumeron saat aktivoimalla LUT-käyttäjätunnuksesi. Voit aktivoida käyttäjätunnuksesi pankkitunnuksillasi kaksi päivää opiskeluoikeuden alkamisen jälkeen eli 3.8.2019 alkaen. Aktivoithan tunnuksesi mahd. pian, jotta saat opiskelijanumerosi esim. mahd. kesätehtävän tekemiseen. Tästä löydät ohjeet tunnuksen aktivointiin. 

Tunnuksen aktivoinnin jälkeen pääset katsomaan opiskelijanumerosi WebOodista.

Tarvitset opiskelijanumerosi mm. opiskelijakortin tilaukseen ja sen tilaus kannattaa laittaa hyvissä ajoin vireille. Digitaalisena opiskelijakortti (Frank App) on maksullinen ja se toimii virallisena opiskelijatunnisteena kaikkialla Suomessa. Opiskelijakortin voit tilata Frankin sivuilta (www.frank.fi).


 

Yhteishaussa kandidaattiohjelmiin valituille Yhteishaussa kandidaattiohjelmiin valituille

Jos tulet valituksi korkeakoulujen yhteishaussa 2019 johonkin LUT-yliopiston kandidaattiohjelmista, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi, kun opiskelupaikkasi on vastaanotettavissa Opintopolku.fi-palvelussa.

Jos saat opiskelupaikan LUTiin kevään 2019 yhteishaussa viimeistään 28.6.2019, opiskelupaikka on vastaanottettava valtakunnallisessa Opintopolku.fi-palvelussa (www.opintopolku.fi) viimeistään 8.7.2019 klo 15.00. Jos saat opiskelupaikan 28.6. jälkeen, ota paikka vastaan em. Opintopolku.fi-palvelussa hyväksymisilmoituksessa annettuun määräaikaan mennessä. Tarkemmat ohjeet löydät kirjeestämme: Ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen, ilmoittautumiseen ja opintojen aloittamiseen.

Kandidaattiohjelmien opinnot alkavat maanantaina 26.8.2019 klo 10.00 uusien opiskelijoiden orientaatiopäivillä Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella. Lisätietoja orientaatiopäivistä löydät Kandiopiskelijoiden orientaatio -sivultamme. Orientaatiopäivien ohjelmat päivitetään kesän aikana.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan opinnot LUTissa!

Suomenkielisiin maisteriohjelmiin valituille Suomenkielisiin maisteriohjelmiin valituille

Jos olet tullut erillisvalinnassa valituksi suoraan johonkin LUTin suomenkielisistä maisteriohjelmista, olet saanut siitä ilmoituksen sähköpostitse viimeistään tulosten julkaisupäivänä 15.4.2019.

Tästä löydät tarkemmat ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen ja ilmoittautumiseen.

Lisätietoja orientaatiopäivistä löydät Maisteriopiskelijoiden orientaatio -sivultamme. Orientaatiopäivien ohjelmat päivitetään kesän aikana.

Neuvoja ja apua Neuvoja ja apua

Opiskelijapalveluiden asiakaspalvelu on avoinna henkilökohtaista käyntiä varten:

  • kesäkuussa ma - to klo 9 - 15 ja pe klo 9 - 14
  • heinäkuussa ma - pe klo 10 - 14
  • elokuusta eteenpäin ma - to klo 9 - 15 ja pe klo 9 - 14

Poikkeuksista asiakaspalveluiden aukioloihin tiedotamme Unin ajankohtaisista-osiossa.

Voit asioida myös puhelimitse (029 446 3987) tai sähköpostitse: opinto@lut.fi. Puhelinnumero on tarkoitettu uusien opiskelijoiden asiointiin ja se on käytössä 1.4. - 30.9.2019.