Palveluajat ja yhteystiedot Palveluajat ja yhteystiedot

Opiskelijoiden IT-tukipalvelut on tarkoitettu sekä LUTin että LABin opiskelijoille!

Avoinna ma-pe klo 10-14

Email: studenthelpdesk@lut.fi

Puh. 029 446 2777

Opiskelijoiden IT-tukipiste on avoinna ma, ke ja pe (klo 10-14)

IT-tukipiste sijaitsee kirjaston lähellä, Galleria-aulan vieressä 1-rakennuksen puolella, pianon takana, melkein luokkaa 1325 vastapäätä.

Poikkeukset aukioloajoissa ilmoitetaan Unissa tällä sivulla.

Ajankohtaista Ajankohtaista

10.9.2020: Ruuhkaa

Pahoittelemme, palvelussamme on edelleen ruuhkaa! Vastaamme kyllä kaikkiin opiskelijoiden IT-tukipalveluun tulleisiin sähköposteihin, joten maltathan odottaa. Pyrimme käsittelemään viestit saapumis- ja kiireellisyysjärjestyksessä.

 

24.8.2020: Ruuhkaa

Valitettavasti palvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut.

 

17.8.2020: Uusi opiskelijoiden IT-tukipiste

Kampus avataan opiskelijoille 17.8. ja samana päivänä avautuu myös uusi opiskelijoiden IT-tukipiste Galleria-aulan vieressä. Tervetuloa!

LUT-botti Emmi LUT-botti Emmi

LUT-botti Emmi vastaa kysymyksiin chatissa 24/7.

Jos Emmin taidot eivät vielä riitä ongelman ratkaisemiseen, niin hän ohjaa tekemään palvelupyynnön ihmiskollegalleen, joka ottaa asiakkaaseen yhteyttä. Emmi on vasta harjoittelija ja hän oppii viikoittain uusia asioita. Tällä hetkellä Emmi osaa vain suomen kieltä.

Haasta rohkeasti Emmiä! Emmin löydät mm. Unista: https://uni.lut.fi/studenthelpdesk

Opiskelijoiden IT-tukipalvelut Opiskelijoiden IT-tukipalvelut

LUTin tietohallinto tuottaa IT-tukipalvelut sekä LUTin että LABin opiskelijoille. Yhteystiedot löydät tältä sivulta. LUT-tunnukseen liittyvät ongelmat pyritään korjaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Omien laitteiden tai sovellusten käyttöön ei valitettavasti tarjota tukea.

Origo-palvelupiste Origo-palvelupiste

Origo-palvelupisteen toiminta on päättynyt kesällä 2020, mutta kaikki vanhat tutut Origon palvelut tarjotaan edelleen. Syyslukukauden 2020 alusta lähtien (=1.8. alkaen) palvelut jakautuvat seuraavasti:

Kirjastoasiat
 

LUT-tiedekirjaston asiakaspalvelu säilyy tutussa paikassa Lappeenrannassa kirjaston 3. kerroksen palvelupisteellä. Kirjastossa ei enää tarjota IT-tukipalveluita. Kirjaston yhteystiedot ja asiakaspalvelun aukioloajat löydät kirjaston verkkosivuilta lut.fi/kirjastoOpiskelijoiden IT-tukipalvelut

LUTin ja LABin opiskelijoiden IT-tukipalvelut on avoinna ma-pe klo 10-14

Uudet yhteystiedot löydät tältä sivulta.

LUTin ja LABin opiskelijoiden IT-tukipalvelut on muuttanut kirjastosta Galleria-aulan toiselle puolelle. Palvelupiste sijaitsee aivan Galleria-aulan vieressä, 1-rakennuksen puolella (pianon takana).

Kirjastosta päin kuljettaessa: mene Galleria-aulan läpi ja käänny heti vasemmalle. Street Cafe’lta päin kuljettaessa: huoneen 1325 kohdalta jatka muutama metri eteenpäin kohti Career Corneria.

Käyttäjätunnukseni ei toimi Käyttäjätunnukseni ei toimi

Ota yhteys Origo-palvelupisteeseen. Katso yhteystiedot ja ohjeet yltä.

Olen unohtanut salasanani Olen unohtanut salasanani

Voit vaihtaa salasanasi uuteen id.lut.fi -sivustolla. Sinun tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla tai OTP-sovelluksen avulla.

Katso lisää ohjeita täältä.

Eduroam ei toimi Eduroam ei toimi

Unohda verkko ja liity siihen uudelleen. Kokeile käyttää verkkoon kirjautumistunnuksena käyttäjätunnus@lut.fi -muotoista tunnusta, jos opiskelijasähköposti tunnuksena ei toimi.

Katso lisää Eduroam ohjeita täältä. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Origo-palvelupisteeseen, katso ohjeet yltä.

Minun täytyy tulostaa Minun täytyy tulostaa

Tulostusjärjetelmää pääset käyttämään, kun aktivoit järjestelmään tulostusavaimen (esim. lutikan) ja ostat tulostussaldoa Aalefin kampuskaupasta tai LUTshopista netistä.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Järjestelmä tai ohjelma ei toimi Järjestelmä tai ohjelma ei toimi

Ota yhteys Origo-palvelupisteeseen. Katso ohjeet yltä.

En pysty ilmoittautumaan kurssille En pysty ilmoittautumaan kurssille

Jos et pysty ilmoittautumaan kurssille ota yhteys LUTin opintotoimistoon. Opintotoimistoon saat yhteyden sähköpostitse opinto@lut.fi tai vierailmalla opintotoimistossa LUTin Lappeenrannan kampuksen 2. rakennuksessa.