Opiskeluoikeuden palauttaminen ja uudelleenkirjautuminen Opiskeluoikeuden palauttaminen ja uudelleenkirjautuminen

Jos opiskeluoikeuttasi on jäljellä tai opiskeluoikeuttasi ei ole rajattu

Mikäli edellisestä ilmoittautumisestasi yliopistoon on yli vuosi aikaa ja haluaisit tulla jatkamaan opintojasi LUT:ssa, sinun on täytettävä anomus opiskeluoikeuden palauttamisesta. Anomuksessa on perusteltava syyt, miksi opinnot ovat olleet keskeytyneenä ja mikä sai sinut nyt palaamaan opintojen pariin. Anomukseen liitetään päivitetty opintosuunnitelma (HOPS). Lisäksi anomuksessa tulee olla ajantasaiset osoite- ja muut yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut mikäli tarvitsemme lisätietoja. Toimita anomus opiskelijapalveluiden asiakaspalveluihin käsiteltäväksi. Kirjoiltapoistettujen jatko-opiskelijoiden tulee ennen anomuksen jättämistä olla yhteydessä LUT:n tohtorikouluun lisäohjeiden saamiseksi.

Opiskeluoikeutta koskeva päätös lähetetään opiskelijapalveluista sinulle postitse. Mikäli päätös on myönteinen, saat samalla ilmoittautumislomakkeen sekä ohjeet ylioppilaskunnan jäsenmaksun ja uudelleenkirjautumismaksun suorittamiseen. Kun olet palauttanut ilmoittautumislomakkeen ja maksukuitit opiskelijoiden asiakaspalveluihin, merkitään sinut opiskelijarekisteriin läsnäolevaksi opiskelijaksi ja pääset jatkamaan opiskeluasi. Jatko-opiskelijoille ylioppilaskunnan jäsenmaksu on vapaaehtoinen.

Jos opiskeluoikeutesi voimassaoloaika on jo päättynyt

Mikäli opiskeluoikeutesi voimassaoloaika on jo ehtinyt päättyä, pitää sinun anoa koulutusohjelmastasi lisäaikaa, ks. tarkemmin täältä. Lisäaika-anomuksen lisäksi sinun on täytettävä myös anomus opiskeluoikeuden palauttamisesta. Anomuksessa on perusteltava syyt, miksi opiskeluoikeutesi tulisi palauttaa ja siihen on liitettävä päivitetty opintosuunnitelma (HOPS). Lisäksi anomuksessa tulee olla ajantasaiset osoite- ja muut yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut mikäli tarvitsemme lisätietoja. Toimita lisäaika-anomus ja opiskeluoikeuden palautusanomus opiskelijoiden asiakaspalveluihin.