Lappeenrannan kampuksen orientaatio Lappeenrannan kampuksen orientaatio

Lappeenrannassa järjestettävien maisteriohjelmien infopäivät ovat torstaina ja perjantaina 29.8. - 30.8.2019 Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella. Alustavaan ohjelmaan voit tutustua täällä. Koulutusohjelmakohtaiset tarkemmat ohjelmat julkaistaan koulutusohjelmien omilla sivuilla.

Poikkeuksena on konetekniikan JEDI-ohjelman infopäivä on perjantaina 23.8.2019 Skinnarilan kampuksella.

Luennot ja muu opetus alkavat  Lappeenrannassa järjestettävissä kokopäiväopiskeluna suoritettavissa maisteriohjelmissa maanantaina 2.9.2019. Muiden maisteriohjelmien opetuksen aloituspäivät ja aikataulut kerrotaan ohjelmien infopäivillä.

Lahden kampuksen orientaatio Lahden kampuksen orientaatio

Lahden maisteriohjelmien Tietojohtaminen ja johtajuuden (TIJO), Tuotantotalouden DI-ohjelman (TUDI), Energiatekniikan EnTeDI-ohjelman Lahti, Yrittäjyyden DI-ohjelman, Circular Economy DI-ohjelman ja Industrial Design Engineering DI-ohjelman orientaatiopäivä ja ensimmäinen tapaaminen on Lahdessa perjantaina 23.8.2019 klo 9.15 alkaen Lahden NiemenCampuksella, Mukkkulankatu 19, 15140 Lahti. Infopäivän suomenkielisten maisteriohjelmien ohjelmassa on tarkempi aikataulu. Englanninkielisten ohjelmien aikataulu on englanninkielisillä sivuilla.

Infopäivien aikana tutustutaan ohjelmaan, sen sisältöihin, yliopiston henkilökuntaan ja toisiin opiskelijoihin. Opintojen sujuvaan alkuun saamiseksi infopäivänä tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS) ja ilmoittaudutaan kursseille. Osallistuminen infopäiviin on siis erittäin tärkeää.

Turun orientaatio Turun orientaatio

Turun maisteriohjelmien Kone- ja sähkötekniikan DI-ohjelman MEC & ELEC ja Energiatekniikan EnTeDI-ohjelman infopäivät ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään Turussa torstaina ja perjantaina 15. - 16.8.2019 Turun ammattikorkeakoululla, Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku. Infopäivien ohjelmassa on tarkempi aikataulu.