LUT Summer Schoolin kurssitarjonta LUT Summer Schoolin kurssitarjonta

LUT Summer School tarjoaa kandidaatin- ja maisteritason intensiivikursseja. Sen tavoitteena on tarjota monitieteistä opetusta korkeatasoisten, kansainvälisesti arvostettujen luennoitsijoiden johdolla. Kesäkouluun voivat osallistua sekä LUT:n, Saimaan AMK:n ja LAMK:n opiskelijat että muut opiskelijat ympäri maailmaa.

LUT Summer Schoolin kurssit ovat maksuttomia LUT:n, Saimaa AMK:n ja LAMK:n tutkinto-opiskelijoille.

LUT Summer Schoolin kurssitarjonta 16.7.−10.8.2018.

Ilmoittautuminen kesäkouluun on päättynyt.

Lisätietoa kesäkoulusta: www.lut.fi/summerschool.

Kansainväliset kesäkoulut Kansainväliset kesäkoulut

Pidemmän opiskelijavaihdon lisäksi kansainvälisiä kokemuksia voi kartuttaa lyhyemmillä jaksoilla ulkomailla, kansainvälisissä kesäkouluissa. Monissa LUT:n partnerikorkeakouluissa järjestetään kesäkouluja, joilla keskitytään tiettyihin koulutusalan aiheisiin.

Kesäkoulut ovat useimmiten maksullisia. Huom! LUT ei myönnä apurahoja lyhyille kesäkursseille ulkomailla.
 
LUT:n partneriyliopistojen kesäkoulut:
 
Englanti
 
 
Itävalta
   
Kiina
 
Norja

Ranska
 
 
Venäjä

Kesäopetus LUT:n avoimessa yliopistossa Kesäopetus LUT:n avoimessa yliopistossa

Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) avoin yliopisto järjestää kaikille avointa tekniikan ja kauppatieteiden yliopistotasoista koulutusta.

LUTn tutkinto-opiskelijoille avoimen yliopiston tarjonnassa on joitakin intensiivikursseja. Pääsääntöisesti kesäisin on järjestetty tekniikan matematiikan kursseja. Tiedot intensiivikursseista löytyvät avoimen yliopiston sivuilta.

Kursseille ilmoittaudutaan LUTShopin  kautta. Opiskelu avoimessa yliopistossa on maksullista ja hinta määräytyy kurssin laajuuden mukaan (10€ / opintopiste). Avoimen yliopiston opintosuoritukset tallennetaan Oodiin, josta ne näkyvät osana LUT:n opintoja.

 

Lisätietoja
 

avoinyliopisto@lut.fi

www.lut.fi/avoinyliopisto