Learning Support

  Alumnitoiminta Alumnitoiminta

  Alumneja ovat kaikki LUT:ssa opiskelleet ja tutkinnon suorittaneet opiskelijat. Lisäksi alumneja ovat myös nykyiset ja entiset henkilökunnan jäsenet. Alumnitoimintaan on mahdollista lähteä mukaan jo opiskelujen aikana. Kandidaatintutkinnon suoritettuasi tai maisteriopinnot aloitettuasi olet oikeutettu saamaan kutsuja alumnitapahtumiin.

  Alumnitoimintaan osallistuminen ei maksa mitään eikä se aseta mitään velvoitteita. Käytännössä pääset mukaan yli 12 000 alumnin verkostoon, joka kasvaa joka vuosi reilulla 500 valmistuneella.

  Yliopistolla alumnitoimintaa koordinoi alumni asioista vastaava Leila Armila. Pääkanavina alumniviesteille ovat sähköiset kanavat kuten sähköposti, LinkedIn ja Facebook. Varmistathan, että päivität sähköpostiosoitteesi tietoomme valmistumisesi jälkeen (lut.fi- osoitteet  poistuvat käytöstä).

  Liity siis mukaan jo nyt ja varmista asemasi tässä verkostossa! Helpoiten liittyminen tapahtuu täyttämällä yhteystietolomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen alumni@lut.fi

  Lisätietoja alumnitoiminnan uutisista ja tapahtumista löydät yliopiston alumnisivuilta, alumnien LinkedIn-ryhmästä ja Facebook-sivulta.

  Alumnitoiminnan yhteyshenkilö


  Leila Armila

  Alumni Relations
  alumni@lut.fi

  +358 40 357 8698
  www.lut.fi/alumni

  Yhdistystoiminta

  Yliopiston alumnitoiminnan lisäksi voit olla mukana alumnien omissa yhdistyksissä LUT:n Alumni ry, Kaplaakin Alumni ry ja Enklaavin Alumnit. Yhdistykset järjestävät jäsenistölleen omia tilaisuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia.