Koulutusohjelmat

Yleiset

Lahden kaupungin kesätyöseteli LUTin opiskelijoille

Lahden kaupunki on varannut kesätyöseteleitä edistämään Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUTissa opiskelevien kesätyöllistymistä. Opiskelijat voivat työllistyä kesätyösetelin avulla Lahdessa sijaitsevaan yritykseen ja se tukee työnantajaa 300 eurolla.

Kesätyösetelin tarkemmat ehdot:
• Seteleitä voi saada yhden kappaleen henkilöä kohden, se on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin.
• Työjakson on sijoituttava lomakaudelle 2.5.-30.9.2019
• Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja työtunteja vähintään 60, josta on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa tai, jos sellaista ei ole, vähintään 360 euron bruttopalkka. Jos työ kestää kauemmin, on palkankin oltava suurempi vähintään samassa suhteessa (6 €/h). Lisäksi työnantaja maksaa normaalit työnantajamaksut (verot, sosiaali- ja eläkemaksut sekä lomakorvaukset/lomarahat).
• Lahden kaupunki maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 300 euroa kesäseteliä ja laskua vastaan (ALV 0 %).
• Työpaikan on sijaittava Lahdessa.
• Sama työnantaja voi palkata enintään viisi nuorta kesätyösetelin tuella.
• Työnantajan tulee lähettää lasku palkkalaskelmineen ja kuitti maksetusta palkasta Lahden kaupungille 31.10.2019 mennessä. Määräajan jälkeen tulleita laskuja ei oteta huomioon.

Kesätyösetelin voi noutaa henkilöllisyystodistusta ja opiskelijakorttia vastaan Lahden kaupungin työllisyyspalveluista Lahden kaupungintalolta (Harjukatu 31, 15100 Lahti) perjantaihin 31.5.2019 klo 12 mennessä. Haun ajankohta on hyvä sopia etukäteen.

Lisätietoja tarvittaessa antaa: Jasmina Lebnaoui, 044 716 1919 tai jasmina.lebnaoui@lahti.fi