Koulutusohjelmat

Opintoasiat

Kandipalautteeseen vastaaminen kannattaa; iPadit luovutettiin arvonnan voittaneille

Syksyn kandipalautteeseen vastanneiden kesken arvottiin perinteiset iPadit; kauppatieteiden opiskelija Joa Yliuntinen ja tietotekniikan opiskelija Topias Mikonsaari pokkasivat palkintonsa vararehtori Jaana Sandströmiltä ja laatupäällikkö Annikka Nurkalta.

Joa Yliuntinen on nyt helmikuussa hyvässä vauhdissa laskentatoimen maisteriopinnoissaan. Kandipalautteeseen vastaaminen oli hänestä luontevaa. –Kyselyssä ei tarvinnut yrittää miellyttää ketään vaan voi rehellisesti arvioida koulutusta. Eikä minulla mitään valitettavaa kyllä ollut, koulutus on vastannut odotuksiani.

Myös Topias Mikonsaari on ollut tyytyväinen koulutusvalintaansa. –Tietotekniikka oli minulle jo lukioaikana selvä jatko-opintolinja.

Kyselyn kohdejoukkona olivat 378 tekniikan ja kauppatieteiden kandidaatiksi valmistunutta, joista 365 vastasi kyselyyn. Vastusprosentti oli siis hieno 96,5 %. Palaute analysoidaan huolella ja sitä hyödynnetään sekä yliopiston tasolla että koulutusohjelmissa. Näin suuri vastausten määrä antaa vahvan pohjan koulutuksen kehittämistyölle.

Laatupäällikkö Annikka Nurkka kehuu LUTin opiskelijoita aktiivisiksi vastaajiksi. –Meidän vastausprosenttimme on aina korkeimpia yliopistojen välisessä vertailussa. Kiitos siis palautteesta kaikille kyselyyn vastanneille!

Vas. vararehtori Jaana Sandström, Joa Yliuntinen, Topias Mikonsaari ja Annikka Nurkka.