Opintoasiat

Kolmoistutkinto-ohjelma energialla käynnistyy syksyllä 2017

Trilateral Master's Program in Energy Technology and Turbomachinery

LUT käynnistää triple-degree ohjelman yhdessä Leibnitz Hannover Universität ja Peter the Great St.Petersburg Polytechnicin kanssa. Ohjelman suorittaneet opiskelijat saavat maisteritutkinnon (DI) kaikista kolmesta yliopistosta.

Jokainen yliopisto valitsee ohjelmaan viisi (5) opiskelijaa. Ohjelman ensimmäinen lukukausi (s2017) pidetään Lappeenrannassa, toinen Pietarissa ja kolmas Hannoverissa. Neljäs lukukausi keskittyy lopputyön tekemiseen. LUT opiskelijoiden on mahdollista hakea apurahaa Pietarissa ja Hannoverissa suoritettavia jaksoja varten.

Ohjelmaan voivat hakea energiatekniikan opiskelijat, jotka valmistuvat kesään 2017 mennessä tekniikan kandidaateiksi. Myös lukuvuoden 2016-17 aikana valmistuneet kandit voivat hakea ohjelmaan. Hakuprosessi alkaa LUT:n sisäisellä hakemisella 1.-15.5.2017. Lähetän vapaamuotoinen hakemus opintorekisteriotteen kera triple degree ohjelman vastuuprofessori Jari Backmanille (jari.backman@lut.fi) 15.5.2017 mennessä.

Tutustu ohjelman esitteeseen.

Lisätietoja: professori Jari Backman (jari.backman@lut.fi), tutkijaopettaja Julia Vauterin-Pyrhönen (julia.vauterin-pyrhonen@lut.fi) ja opinto- ja kansainvälisten asioiden johtaja Janne Hokkanen (janne.hokkanen@lut.fi).