Nyt voit tehdä EXAM-tentin myös Mikkelissä / Now you can take EXAM examination also at Mikkeli

Mikkelin yliopistokeskuksessa on avautunut LUTin EXAM sähköinen tenttipiste 1. lokakuuta 2016. Tenttikäytänteet ovat samat kuin Lappeenrannan EXAM tilassa. Opettajalle toimintatavat pysyvät samoina. Opiskelijan ohjeet on päivitetty ajan tasalle ja varaukset tehdään Mikkelin tenttipisteelle. Tenttiä voi arkisin klo 8-16 ja katuosoite on Lönnrotinkatu 7, 50100 Mikkeli.

At the Mikkeli University Consortium LUT will open an EXAM electronic examination point on the 1st of October, 2016. Examination procedures are the same as at Lappeenranta electronic EXAM hall. There will be no changes into the ways how teachers operate. Student guide has been updated, reservations will be booked into Mikkeli examination point. Examinations can be taken at Mikkeli during weekdays from 8 am till 4 pm. Address to Consortium campus is Lönnrotinkatu 7, 50100 Mikkeli.