Ruotsin opintojakso Svenska i arbetslivet (teknik+handel) 2 op suoritettavissa intensiivisesti

Kielikeskus tarjoaa ylimääräisen ryhmän kurssilla Svenska i arbetslivet (teknik+handel) kevään lopussa osana kesälukukautta. Kyseessä on intensiivikurssi, joka toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opiskelu tapahtuu enimmäkseen Moodlessa ja pienryhmissä ja lähitapaamiset järjestetään keskitetysti kahtena viikonloppuna.

Svenska i arbetslivet (teknik+handel) 2 op, opettajana Merja Naalisvaara-Jokinen
Tämä intensiiviryhmä sopii sekä tekniikan että kauppatieteen opiskelijoille, koska osa opiskelusta eriytetään näiden kahden alan välillä.

Ilmoittautuminen 5.4.2019 mennessä suoraan opettajalle sähköpostitse: merja.naalisvaara-jokinen@saimia.fi
Ryhmään otetaan enintään 20 opiskelijaa. Valintaperusteista lisää täältä: https://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/kielikeskus/kieliopinnot-yliopiston-opiskelijoille

Aikataulu
aloitus perjantaina 12.4. 2019 kello 14-16 (sisältää muun muassa Moodle-työskentelyn periaatteet teknik- ja handel-versiossa ja pienryhmien muodostamisen)
itsenäistä opiskelua Moodlessa ja pienryhmätyöskentelyä
intensiiviset lähitapaamiset Skinnarilan kampuksella

• pe 26.4. klo 14-18
  • la 27.4. klo 10-14
  • pe 10.5. klo 14-18
  • la 11.5. klo 10-14

itsenäistä opiskelua Moodlessa ja pienryhmätyöskentelyä

Pienryhmien suulliset raportointitilaisuudet pidetään 13.5. alkavalla viikolla (mahdollista myös la 11.5. kello 14 jälkeen). Raportointitilaisuuksien aikataulu sovitaan erikseen kurssin alettua.