Co-op Network Stu­dies

Co-op Network Studies (CNS) on kymmenen yliopiston laajuinen yliopistoverkosto, jonka opetusta kehittää, tuottaa ja koordinoi Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä verkoston yliopistojen kanssa. Vuonna 2005 perustettu yliopistoverkosto tarjoaa monitieteisiä osuustoiminnan ja yhteisötalouden sivuainekursseja ja -kokonaisuuksia verkko-opetuksena. Lisäksi CNS-koordinaatioyksikkö on aktiivisesti mukana kehittämässä ja tutkimassa osuustoimintaa sivuavia teemoja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Co-op Network Studies -opinnot (CNS) ovat avoimia yliopistoverkoston ja HY:n avoimen yliopiston opiskelijoille (perusopintotason kurssit) sekä JOO-sopimuksen piiriin kuuluville muiden yliopistojen opiskelijoille.

Opetus toteutetaan verkko-opetuksena. Osa kursseista voidaan suorittaa sekä suomeksi että englanniksi kirjoittaen.

Lisätietoja (mm. opinto-opas 2019-20)