Tiedote LUTin ja LABin henkilökunnalle ja opiskelijoille 7.8.2020

Epidemiatilanne Suomessa on kuluneen viikon aikana huonontunut. Koska tavoitteemme on pitää kampuksemme turvallisesti auki, tästä päivästä lähtien ovat voimassa alla olevat lisäohjeet:

Kun palaat ulkomailta Suomeen (työ- tai lomamatkalta) tai saavut Suomeen työskentelemään tai opiskelemaan, voit tulla kampukselle vasta 14 päivän varoajan jälkeen. Nämä kaksi viikkoa lasketaan Suomeen tulopäivästä.

Tämän 14 päivän ajan työskentelet tai opiskelet etänä. Varoaika koskee saapumista kaikista maista.

Mikäli etätöiden tekeminen ei ole mahdollista, henkilökunta voi käyttää tähän vuosilomapäiviä ja/tai saldovapaita tai vapaajaksoja. Olethan asiasta yhteydessä myös esimieheesi.

LAB-opiskelijoiden tulee tehdä poissaolostaan ilmoitus studentservices@lab.fi. LUT-opiskelijat laittavat poissaolotiedon osoitteeseen opinto@lut.fi.

Otathan tämän säännön huomioon syksyä suunnitellessasi niin työ- kuin vapaa-ajan matkustamisen osalta.

Kampusten ulkopuolella toimitaan Suomen matkustusohjeiden ja suositeltujen omaehtoisten tai lääkärin määräämien karanteeniohjeiden mukaisesti.