Yleiset

Rakentamisen kuukausitiedote tammikuu 2018

Skinnarilan koulun alaluokat kampukselle

Skinnarilan koulun 3–6-luokkien noin 120 oppilasta opettajineen ovat siirtyneet LUT:n 4-rakennukseen 8.1.2018. Koulukäyttöön on varattu 4. ja 5. kerroksen tilat. Alakoululaiset tarvitsevat väistötiloja Skinnarilan koulun vakavien sisäilmaongelmien vuoksi.

Koululaisille on laitettu opasteet kulkemisen ohjaamiseksi pääovelta 4-rakennukseen. Opasteina on käytetty kengänkuvia lattiassa ja riippuopasteita. Koululaisille on myös aidattu välituntialueita pihalta ja niiden läheiset tupakointipaikat on siirretty muualle.  Koululaisten ruokailu tapahtuu ohjatusti 6-rakennuksen kahviossa.

Koulutoimen henkilökunnalle on varattu P2-parkkialueelta 31 pysäköintipaikkaa. Pysäköinnille varatut alueet tullaan erikseen merkitsemään.

Kulkureitit 4-rakennuksen 4. kerroksen kautta rakennuksiin 6 ja 7 pysyvät edelleen käytössä.

Otammehan kaikki huomioon nuorimmat kampuslaiset ja autetaan heitä uuteen ympäristöön sopeutumisessa!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tiedote koulun muutosta (linkki intraan)

Killoille väistötilat

Joulukuun puolivälissä yliopiston piti saada käyttöön ykkösrakennuksen kakkoskerroksen kiltatilat (väestönsuojatilat).  Tiloja ei kuitenkaan voitu vastaanottaa havaittujen puutteiden takia. Koska edelliset kiltatilat nelosrakennuksessa oli vapautettava Skinnarilan koulun käyttöön, joutui osa killoista muuttamaan väliaikaisesti Investors Housen tiloihin.

Seuraava tilaluovutuksen etappi on 22.1.2018. Alla olevista linkeistä avautuu kartta tuolloin luovutukseen tulevista tiloista.

Lasiaulan tuulikaappi ja laboratorioiden varastorakennus

Kellarikerros

Osia laboratoriotiloista

Saimaan amk:lle opetustiloja käyttöön

Saimaan ammattikorkeakoulu on ottanut käyttöön tiloja ykkösrakennuksen pohjoispäädyn 2–5- kerroksista. Tilat on saatu opetuskäyttöön 8.1.

Kuutosrakennuksen vesivahingon korjaus

Tieto-Sähkötalon kosteusvaurion korjaustyöurakoitsijaksi on valittu Peuhkuri Oy. Työt on aloitettu 8.1., ja valmistuvia tiloja otetaan käyttöön asteittain. Lopullinen korjaustyö valmistuu huhtikuussa 2018.

Lisätietoa LT015 Verso-peruskorjaushankkeesta saat hankkeen intrasivuiltatai valitsemalla intran etusivultaSupport services > Tilapalvelut > 1-rakennuksen peruskorjaus ja laboratoriomuutokset.