Yleiset

«Takaisin

Kutsu kiertotalouden innovaatiokilpailuun

Kiinteistö- ja rakennusalan kiertotalouden innovaatiokilpailu CORE Circular Challenge on nyt käynnistynyt.

Kilpailun järjestää Tampereen teknillisen yliopiston avoin yhteiskehittämisalusta Corelab (www.corelab.fi) yhteistyössä Sitran ja opiskelijajärjestö Tratan kanssa. Kilpailussa etsitään uusia innovatiivisia ratkaisuja rakentamisen ja kiinteistöjen käytön resurssitehokkuuden parantamiseksi. Tässä on opiskelijoille oiva tilaisuus oman osaamisen markkinointiin yrityksille tai jopa uuden startupin perustamiseen!

Kilpailussa on kaksi kategoriaa: 1) Rakentamisen resurssitehokkuuden parantaminen ja 2) Tyhjien toimistotilojen uudet ratkaisut. Kilpailuun voi osallistua etänä ja kilpailun tulokset julkistetaan Tampereen teknillisen yliopiston vuosiseminaarissa 22.11. Palkintona on 1.000 euroa kummassakin kategoriassa ja mahdollisuus kehittää ideasta yritysten ja Sitran tuella uutta liiketoimintaa.

Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan 2-4 hengen ryhmissä lähettämällä ryhmän yhteystiedot osoitteeseen info@corelab.fi. Osallistujille lähetetään infopaketit ideoinnin tueksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan uusia kiertotalouden ratkaisuja ja liiketoimintamalleja kiinteistö- ja rakennusalalle!

Lisätietoja ja kutsu kilpailuun