Yleiset

Kaksi teknologia-assistentin paikkaa auki

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen ja tietotekniikan kanssa näppärästi toimiva sekä englanninkielentaitoinen opiskelija, digitaalisen oppimisen tiimi etsii kahta teknologia-assistenttia 1.9.2017 alkaen. Työsuhde on voimassa 31.05.2018 saakka.

LUT opetus kehittyy koko ajan. Tule omalta osaltasi tukemaan yliopisto-opetuksen kehitystä ja hae digitaalisen oppimisen tiimiin töihin. Tehtäviin kuluu pääasiassa Moodle-oppimisympäristön tekninen tuki, mutta myös kaikki muu opetusteknologiaan liittyvä kuten opetusvideot. Työt tehdään tuntitöinä, tuntien määrä vaihtelee viikoittain, noin 6-20 tuntia per viikko. Koulutamme sinut tehtäviin, jotta työskentely teknisenä apuna opettajille sekä aputukihenkilönä koulutustilaisuuksissa on sujuvaa. Työssä saat kokonaiskuvan yliopiston käytössä olevista opetusteknologioista sekä mukavan määrän työkokemusta. Sujuvan suomen kielen lisäksi onnistuuhan sinulta työskentely myös englanniksi, sillä yliopistossamme on paljon kansainvälisiä opettajia.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Marjaana Kareinen sähköpostitse marjaana.kareinen@lut.fi 18.8.2017 mennessä CV:n ja lyhyen esittelyvideon (max. 2 min.) muodossa.