Eevi ja Eemil Tannisen säätiön stipendejä haettavana kauppatieteiden opiskelijoille 12.12.2019 mennessä

Stipendejä haettavana kauppatieteiden opiskelijoille 12.12.2019 mennessä

Eevi ja Eemil Tannisen säätiö julistaa haettavaksi stipendit LUT-yliopiston opiskelijoille. Stipendiä voivat hakea LUT-yliopiston kauppatieteiden koulutusohjelmassa opiskelevat eteläkarjalaiset, opinnoissaan hyvin menestyneet ja taloudellisen tuen tarpeessa olevat opiskelijat. Taloudellisen tuen tarpeellisuus on perusteltava hakemuksessa.

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää virkatodistus, josta eteläkarjalaisuus selviää. Hakemuksessa tulee lisäksi mainita opiskelijan osoite- ja pankkiyhteystiedot mahdollista stipendin maksatusta varten. Hakemukset toimitetaan LUTin opiskelijoiden asiakaspalveluihin tai sähköpostilla opinto@lut.fi viimeistään torstaina 12.12.2019.

Eevi ja Eemil Tannisen säätiö