LUT-tiedekirjasto Lappeenranta hakee osa-aikaista neuvontapäivystäjää (8 h/vk)

LUT-tiedekirjasto Lappeenranta hakee  osa-aikaista neuvontapäivystäjää (8 h/vk) asiakaspalvelutehtäviin  tiedekirjaston ja tietohallinnon yhteiseen Origo-palvelupisteeseen.

Päivystäjän tehtävänä on hoitaa kirjaston asiakaspalvelutehtäviä (neuvonta, lainaus, palautus, varaukset, maksujen vastaanotto, hyllytys), antaa tieto- ja viestintäteknistä neuvonta- ja tukipalvelua asiakkaille, hoitaa käyttäjätunnuksiin liittyviä tehtäviä sekä hallinnoida tarjolla olevien ryhmätyö- ja opinnäytetilojen käyttöä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • tietoteknisiä taitoja, erityisesti LUTin ja Saimaan amk:n opiskelijoiden käytössä olevien sähköisten järjestelmien (esim. Moodle, WebOodi/Sisu, WinhaWille, Office 365) tuntemista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
     

Kirjaston aukiolo- ja palveluajat talvi- ja kesäkausille määritellään vuosittain. Tällä hetkellä lukuvuodenaikainen palveluaika on ma-to 10:00 – 17:00, pe 10:00 – 15:30.

Päivystäjän työaika on 8 tuntia viikossa (noin 22 %) lukuvuosien aikana. Kun kesäajan palveluajoista on päätetty, työajasta sovitaan neuvontapäivystäjien kesken erikseen. Tällöin osa-aikaisuusprosentti voi olla pienempi tai suurempi kuin lukuvuoden aikana.

Neuvontapäivystäjät jakavat yhteispalvelupisteen päivystysajan keskenään niin, että palvelua on tarjolla koko palveluajan ilman taukoja. Tämä voi edellyttää, osa-aikaisuudesta huolimatta, päivystäjän työskentelyä päivittäin.

Palkkaus määräytyy työajan mukaan. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian (viimeistään 9.12.2019). Nyt hakeneet huomioidaan päivystäjätehtävien täytössä 2019-2020 aikana, mikäli tulee tarve palkata lisää päivystäjiä.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla Sanna Savolaiselle (sanna.savolainen@lut.fi) 19.11.2019 klo 16:00 mennessä. Sähköpostiviestin otsikoksi merkitään: Neuvontapäivystäjä.