Sisäilmatutkimukset jatkuvat rakennusvaihe 7:n tiloissa

Rakennuksessa otetaan sisäilman kuitunäytteitä kahden viikon pölylaskeumasta, ja selvitetään ilmanvaihdossa mahdollisesti olevia kuitulähteitä. Keruumaljat asennetaan paikoilleen maanantaina 7.10.2019 klo 11.00 jälkeen. Näytteet noudetaan pois maanantaina 21.10.2019. Näytteenotto ei vaikuta merkittävästi tiloissa työskentelyyn.

Näytteenottomaljat asennetaan A4-kokoisille alustoille. Alustoihin ei saa koskea eikä niitä saa peittää. Ylimääräistä tavaroiden siirtelyä maljojen läheisyydessä tulee välttää. Mikäli maljoihin kohdistuu ulkoisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa analyysitulokseen, tulee tapahtuneesta kirjoittaa lappu tai ilmoittaa tutkijoille.

Tutkimukset tekee Vahanen Lappeenranta / Vahanen Rakennusfysiikka Oy. Tutkijoina toimivat Ville Pasanen (044 768 8367, ville.pasanen@vahanen.com) ja Henna Huittinen (044 768 8238, henna.huittinen@vahanen.com).

Lisätiedot: Suomen Yliopistokiinteistöt Oy, kampusmanageri Petri Nuutinen, petri.nuutinen@sykoy.fi

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy omistaa, rakennuttaa ja vuokraa tiloja yliopistojen ja korkeakoulujen tarpeisiin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kiinteistöalan tutkimus- ja kehityshankkeet ovat vahvasti läsnä yrityksen toiminnassa ja yritys on mukana kehittämässä kampusalueita kokonaisuuksina. Toiminnassa hyödynnetään vain alan parhaita asiantuntijoita ja toimijoita. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia oppimisympäristöjä, jotka tukevat tutkimustyötä ja opiskelua. www.sykoy.fi