Ti 15.10. Taste of Kotka - rekrytointitapahtuma

LUT-yliopisto ja Kotka-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor järjestävät yhteistyössä 15. lokakuuta ensimmäisen TASTE OF KOTKA -kohtaamistapahtuman Kotkan seudun yrityksille ja LUT:n opiskelijoille. Päivän aikana opiskelijat ehtivät myös tutustua Kotkaan kiertoajelulla, jonka oppaina toimivat LUT alumnit.

Tapahtuma tarjoaa yrityksille loistavan mahdollisuuden tutustua osaajatarjontaan ja tarvittaessa tehdä rekrytointeja tai tarjota harjoittelupaikkoja tai päättötöitä opiskelijoille. Nuorille osaajille päivän kestävä rekrytointitapahtuma tarjoaa vastavuoroisesti ainutlaatuisen tilaisuuden markkinoida omaa osaamista ja luoda kontakteja Kotkan seudun työnantajiin.

Lisätietoja ja ohjelman löydät facebook tapahtumasta sekä ilmottautumislomakkeen löydät tästä.