Kandipalautteeseen vastaaminen kannattaa; iPadit luovutettiin arvonnan voittaneille

Kauppatieteiden opiskelijat olivat onnekkaita arvonnassa, kun kandipalautteeseen vastanneiden kesken arvottiin perinteiset iPadit: Inkeri Forsström ja Santeri Heiskanen olivat arvonnan voittajat.

Inkeri Forsström ja Santeri Heiskanen saivat arvontapalkintonsa vararehtori Jaana Sandströmiltä

Inkeri Forsström on työntäyteisten vuosien jälkeen päättänyt tämän vuoden ajan keskittyä gradun tekoon. –Olen lukenut paljon ja nyt tuntuu, että kaikki on levällään. Mutta siitä se aineisto alkaa tiivistyä, hän toteaa.

Santeri Heiskanen on tammikuuhun asti vielä työssä verohallinnossa, mutta keväällä hänelläkin on vuorossa gradun teko.

Kandipalautekyselyä on toteutettu yliopistossa jo vuodesta 2013 lähtien ja kandidaatiksi valmistuvat vastaavat siihen kiitettävän aktiivisesti. Esimerkiksi vuosina 2017 ja 2018 LUT-yliopiston vastausaktiivisuudet olivat 89 % ja 97 %. Palaute analysoidaan huolella ja sitä hyödynnetään sekä yliopistotasolla että koulutusohjelmissa. Näin suuri vastausten määrä antaa vahvan pohjan koulutuksen kehittämistyölle. Kandipalautekyselyn tuloksia raportoidaan myös kansallisella tasolla, ja uusin tulosraportti julkaistaan 27.9, ks. https://www.unifi.fi/uutiset/kandipalautteen-ja-uraseurannan-tulokset-julkaistaan/

Kiitos palautteesta kaikille kyselyyn vastanneille!