Töitä teknologia-assistenteille

Teknologia-assistentit

LUT/Saimaa AMK korkeakoulupalveluiden Digitaalisen oppimisen tiimi antaa tukea ja koulutusta opettajille opetusteknologian käyttöön omassa opetuksessa pedagogiaa unohtamatta.  Kehitämme yhdessä koulutusohjelmien ja opettajien kanssa opetusta digitaalisin keinoin kohti joustavaa opiskelua.

Haemme tiimiin kolmea LUT opiskelijaa teknologia-assistenteiksi määrä- ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

-          Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä englannin kielen riittävää hallintaa tukitehtävien hoitamiseksi kansainvälisten opettajien asioissa

-          Avoimuutta ja asiakaspalvelualttiutta, sekä innostunutta ja ammatillista asennetta työhön

-          Riittäviä tietoteknisiä taitoja (mm. Office365-työkalut)

-          Yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä

-          Sopivuutta tiimin jäseneksi

Arvostamme:

-          Positiivisuutta digitaalisuuteen

-          Muuta kielitaitoa

-          Moodle kokemuksia

-          Sosiaalisuutta, ihmissuhdetaitoja ja hyvää musiikkimakua

-          Mahdollista kiinnostusta kuvan- ja videonkäsittelyyn

Työnkuvaan kuuluvat mm. Moodle-oppimisympäristöjen (LUT/Saimia) käyttötukitehtävät, opastus ja koulutus sekä luova ongelmanratkaisu. Työt tehdään tuntitöinä, tuntien määrä vaihtelee viikoittain, noin 6 - 20 tuntia viikossa pääsääntöisesti tiettyinä päivystysaikoina (8-10 sekä 14-16). Koulutamme sinut tehtävään, jotta työskentely teknisenä apuna opettajille sekä aputukihenkilönä koulutustilaisuuksissa on sujuvaa.

Tarjoamme näköalapaikan yliopiston käytössä olevista opetusteknologioista sekä mukavan määrän työkokemusta teknisessä asiakaspalvelussa.

Työ alkaa 15.9.2019 ja kestää määräaikaisena 31.5.2020 asti. Työpaikan sijainti on Lappeenrannan kampus.

Lisätietoja ja hakemus: opetusteknologiapäällikkö Marjaana Kareinen, sähköpostitse marjaana.kareinen@lut.fi 30.8.2019 mennessä CV:n ja lyhyen esittelyvideon (max. 2 min.) muodossa, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja miksi olet paikkaa hakemassa.