Etusivun ohjeet Etusivun ohjeet

Kirjautunut käyttäjä (Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelija) voi halutessaan poistaa ja lisätä portletteja/ikkunoita etusivultaan. Perusasetuksena etusivulla on uutiset, LUT sähköposti, LUT omat linkit, LUT yhteiset, LUT kalenteri ja LUT tapahtumat ja Nopan portletit. Näiden portlettien/ikkunoiden lisäksi Unissa on useita lisättäviä portletteja. Vasemman ylälaidan Lisää-valikon Lisää-kohdasta löytyy mm. sanakirja, RSS-Feed, kääntäjä ja muistilistatoiminnot.

Portletteja voi poistaa portletin oikean yläkulman rastista. Sen jälkeen avautuu ikkuna, joka kysyy haluatko poistaa tämän komponentin, paina OK. Poistetun portletin voi palauttaa edellä olevan ohjeen mukaisesti.

RSS-Feed

Halutessasi lisätä RSS-feedin, lisää RSS-Feed portletti normaalisti Lisää-valikosta (kts. edellinen ohje). Sen jälkeen avaa Konfiguraatio-kohta portletin oikeasta yläreunasta jakoavain-työkalusta. RSS-Konfiguraatio -ikkunan avautuessa voit lisätä uusia syötteitä vihreästä plussasta. Hae URL-kohtiin tarvittavat syötteet haluamastasi kohteesta.