Bring Your Own Device Bring Your Own Device

Bring Your Own Device eli BYOD tarkoittaa oman tietokoneen käyttöä yhtenä opiskeluvälineenä.  LUT-korkeakoulut suosittelee vahvasti, että opiskelijalla on opiskelukäyttöön soveltuva tietokone käytössä.

Opintojen menestyksekäs ja sujuva suorittaminen edellyttää oman tietokoneen käyttöä osana opiskelua.  Tietokonetta voidaan käyttää myös luentojen, harjoitusten ja muiden lähiopetuskertojen aikana.  Mobiililaitteen käytöstä on apua, mutta sillä ei pysty riittävän hyvin käyttämään kaikkia opiskelun vaatimia ohjelmia.

Wi-Fi kampuksella

Kampuksilla on käytössä langaton Eduroam -verkko, johon voit liittyä LUT-tunnuksilla.  Verkkoon voit liittyä kaikkialla, missä se on käytössä, toisella kampuksella, paikkakunnalla tai ulkomailla.

Ohjelmistot helpottamaan itsenäistä opiskelua

LUT tarjoaa sinulle Microsoft Office 365 Pro paketin, jonka voit ladata omalle koneelle.  Lisäksi voit käyttää useiden ohjelmistojen ns. opiskelijaversiota maksutta.  Kampukselta löytyy myös useita mikroluokkia (tietokoneluokkia), joissa raskaampia ohjelmia on valmiiksi asennettuna.  Näissä voit opiskella myös pöytätietokonetta käyttäen. 

Etätyöpöydän kautta pääset opiskelemaan myös silloin, kun et ole kampuksella fyysisesti paikalla.

Ohjeita järjestelmien käyttöön löydät UNIn IT Opiskelijalle -osiosta.

Tietokonetilaus Tietokonetilaus

Tilaa opiskelukäyttöön soveltuva tietokone kampanjahintaan!

Opiskelijatietokonekampanjasta ja lisätietoa tuotteen mallista ja hinnasta täältä. 

LUT yliopisto ja yliopiston tietohallinto ei osallistu millään tavalla itse koneen ostoon, mahdollisiin takuuhuoltoihin yms. asioihin vaan kaikki asiointi koneen elinkaaren aikana tapahtuu suoraan sopimustoimittajiemme Dustinin ja HP:n kanssa.